intiem huwelijk op Buitenplaats Groenoord Zeist

Dit weekend zijn Karin en Juliën getrouwd op hun Buitenplaats Groenoord in Zeist. Deze buitenplaats is één van de officiële trouwlocaties van de Gemeente Zeist, een fantastische locatie voor de intieme bruiloft. Huwelijksvoltrekking, receptie en diner met een kleiner gezelschap kunnen hier uitstekend plaatsvinden, ideaal alles op dezelfde plek…. En niet alleen vanwege de enorme rhododendrons in de Engelse landschapstuin die in mei vol in bloei staan, wat een plaatje….

Regelmatig ben ik op de Buitenplaats te vinden om zakelijke groepen te begeleiden tijdens hun conferentie, training of vergadering, kind aan huis dus. Dit voorjaar vroegen Karin en Juliën mij als ceremoniemeester tijdens hun trouwdag op te treden en vooraf een aantal zaken in de voorbereiding te regelen, geweldig!

Live muziek door WiesWise tijdens de receptie in de grote voortuin, vermaak voor de kids (groots plezier op het springkussen!), het beheren van de cadeaulijst, grote witte ballonnen voor nieuw arriverende gasten, zodat het bruidspaar precies kon zien wie ze nog niet verwelkomd hadden (weg met het statische felicitatierijtje!) en niet te vergeten de grote jacht naar de nieuwe witte stoelen voor de trouwzaal…, gelukt! En met de XL parasols trotseerden bruidspaar en gasten de paar regenspatten die vielen, de sfeer werd er niet minder om!

Na de receptie genoten bruidspaar en het kleinere gezelschap van familie en getuigen van een heerlijk walking diner, verzorgd door Groenland, een heerlijke dag! Zodra ik wat foto’s van de mooie dag heb, zal ik deze laten zien!

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.