trouwfeest rondom woonark Amsterdam!

Wat begon als een troosteloze dag, werd voor Fieke en EJ natuurlijk de (bijna) mooiste dag van hun leven! Met heel veel regen, regen en nog eens regen, zo kwam ik aan bij hun woonark in Amsterdam Noord. Op het stuk grond bij de ark waren de voorbereidingen vanwege het slechte weer nog in volle gang, maar de tent stond gelukkig inmiddels.

“Kom op, handen uit de mouwen en aan de slag met de inrichting en de styling!” De ene na de andere verrassing toverde ik uit mijn auto, van 30 transparante vlinderstoelen die we aan de enorm lange tafel met linnen en organza schoven, grote bossen witte pioenrozen, heel veel verschillende kleine vaasjes met nog meer pioenen en andere witte blommen, feeëriek kaarslicht, witte rijstlampen, witte ballonnen, flessen rosé en witte wijn in stoere zinken emmers met verlicht ijs, tot karaffen voor het ijswater met limoen en munt aan toe; in ‘no time’ ontstond een prachtige setting voor de trouwlunch, waar de gasten na de huwelijksvoltrekking zouden aanschuiven. Met de prachtig opgemaakte Marokkaanse schalen van Peperwortel traiteur & catering was het plaatje compleet!

Dit keer had ik een extra bijzondere taak, het zelf binden van het bruidsboeket… Vooraf heb ik me goed laten informeren, zo bleek dat witte pioenen niet de makkelijkste bloemen zijn voor een bruidsboeket, bijzonder gevoelig, snel uitvallen en dergelijke! Ook was nog spannend of er op dat moment nog witte pioenrozen leverbaar waren (vanwege de warmte in de afgelopen weken), maar ook dat werd twee dagen vooraf duidelijk, ze zouden er zijn! Erg spannend, maar al met al erg goed gelukt, met dank ook aan de bijzonder behulpzame bloemist!

De huwelijksvoltrekking vond plaats in de Schellingwouderkerk in Amsterdam, een geweldig mooi klein kerkje, superromantisch! Precies toen ik alle gasten naar buiten had gedirigeerd om het bruidspaar te ontvangen, werd het droog! En ik ga nog even door…. Precies toen het bruidspaar na de plechtigheid naar buiten kwam onder luid gebeier van de klokken, brak de zon door….. slik! Zo werden champagne en taart toch nog uitgeserveerd in het witte theekoepeltje op het gazon voor de kerk, fijn!

Na de toost ging het bruidspaar op pad voor de informele fotoshoot, onder andere in hun eigen Funforest klimpark in Amsterdam. Gasten togen alvast naar de woonark en gingen zich daar ‘te buiten’ aan alle heerlijkheden, terwijl de kinderen zich volop vermaakten!

Dat de sfeer, ondanks de eerste regen van die dag, meer dan goed was, bleek wel uit het feit dat tot diep in de nacht de voetjes van de vloer gingen… Weer een mooie dag achter de rug!

 

 

wel alvast de reactie van Fieke & EJ, die laat ik je graag lezen…

“Inderdaad, een overweldigende dag. In de ochtend veel regen en daarbij ook nog tranen van mij… “komt dit nog goed?” Maar met de aankomst van Annemaria en haar kundige en vriendelijke assistente, met de pioenroos voor in mijn haar, moest ik de tuin overlaten aan het stylingteam en de weergoden.

Na het getut bij de kapper, hup in de jurk, snel nog de baby in zijn feest-outfit (best lastig met haast en hakjes), klaar voor de ontmoeting met de aanstaande. Daar wachtte een prachtige man met perfect bruidboeket me op. Vanaf dat moment is het een opeenvolging van ontroering, liefde, plezier, kortom een roes van emoties, indrukken en goede champagne geweest. Een topfeest, tot in de vroege uurtjes.

De toegevoegde waarde van Just Marie? Aanvankelijk vonden mijn lief en ik het niet nodig iemand in te huren, ‘duurdoenerij’, en zelfs overdreven gezien onze plannen (een feest aan huis)  en budget. Maar hier zijn we allebei snel op terug gekomen. Zowel de voorbereidingen werden zo veel aangenamer doordat iemand meedacht, meewerkte en constant creatieve ideeën aandroeg die bij ons pasten. Fijn als je druk bent met je eigen bedrijf en jonge kinderen.

Op de dag zelf was het ook een enorme ‘luxe’; jij en ook al je familie en vrienden kunnen volledig genieten omdat het praktische uit handen wordt genomen. Ook heeft ze veel zorg gedragen voor de mensen die extra aandacht nodig hadden door fysieke beperkingen.

Kortom, ik kan Just Marie aan iedereen aanbevelen, want het is geweldig om te kunnen genieten van zo’n uitzonderlijk feest, waar de ‘sterren’ alleen maar hoeven te schitteren!

BEDANKT!”

 

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.