website Beluga Consulting refreshed!

Naast de organisatie van allerlei feestelijkheden voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers en de styling daaromheen, ben ik ook actief op het gebied van communicatie-advies en de uitvoering ervan. Helemaal leuk als daarbij fotografie nodig is. Dat doe ik namelijk heel graag zelf! Afgelopen weken heb ik me uit kunnen leven op de website van Beluga Consulting, die aan een restyle toe was.

Voor Marjolijn Staal, drijvende kracht achter Beluga Consulting en goede vriendin, heb ik al eerder en meermaals fotoshoots gedaan in de familysfeer, dit keer dus aan de slag met de website. Na uitvoerig brainstormen over de boodschap en de inhoud zijn we op zoek gegaan naar passende metaforen. Wat mij betreft is het een prachtige eenheid geworden; kleur is een mooie bindende factor, zoals je kunt zien! zie www.belugaconsulting.nl

 

 

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.