White Night – tuinfeest met thema WIT

15 jaar getrouwd, 20 jaar samen en allebei bijna 40, genoeg redenen dus voor Marianne & Onno om een groot feest te geven! En zo werd Just Marie ingevlogen… Tijdens onze eerste ‘sessie’ zijn diverse feestelijke locaties en diverse gave thema’s de revue gepasseerd, maar al gauw kwamen we tot de conclusie “thuis is toch wel heel erg leuk en alles in het wit!” “Oke, ga ik daar een plan voor uitwerken!” Gewapend met een ‘wit’ moodboard vol inspirerende beelden en voorbeelden kwam ik enige tijd later bij ze terug. Een schot in de roos, “the white night” was een feit!

De maanden daarna heb ik me onder andere gestort op de organisatie van de catering (met natuurlijk veel sushi voor deze grootverbruikers!), de live muziek (door ‘2 the world’, temperamentvol, wereldrepertoire, super!) en de totale inrichting & styling van de achtertuin. Witgekalkt steigerhouten meubilair, grote lounge-eilanden, imposante XL-fakkels en andere opvallende anders-dan-anders sfeermakers, alles in de themakleur natuurlijk! Zelfs de welkomstcocktail die de gasten bij binnenkomst kregen aangeboden was wit, een ijskoude scroppino, favoriet van Onno! En wat ik nooit had verwacht was dat alle 100-120 gasten zo goed gehoor zouden geven aan de dresscode “wit, witter, witst” , mijn complimenten voor iedereen, een geweldig gezicht, helemaal af!

Klein detail, de weersverwachtingen waren al ruim een week vooraf niet al te best. Maar geen nood, toen ik het weekend vooraf even langs kwam, legde Onno & kornuiten net de laatste hand aan de opbouw van een immense (witte) tent, hun eigen spantent (!) die nagenoeg de hele tuin overspande, dat voelde een stuk veiliger! Dat we de tent tijdens het feest zo nodig zouden hebben, konden we toen nog niet weten, wat een NOODWEER! Maar geen onvertogen woord, feest voor 10, niemand liet zich uit het veld slaan door verknalde hakken en bemodderde broekspijpen, de stemming zat er zo goed in! Weer een geweldige avond, what a white night!

 

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.