coming soon….

Momenteel is Just Marie onder andere druk bezig voor twee bruidsparen die in het najaar in het huwelijk zullen gaan treden. Hartstikke leuk! Het ene stel trouwt in Slot Zeist en verplaatst daarna na Groot Kievitsdal in Baarn voor een mooi diner en nog mooiere feestavond. Het andere stel trouwt het ene weekend op een intieme accommodatie in de regio en geeft het volgende weekend een groots feest voor 200 man in Utrecht. Daarna vertrekken zij met kids voor een half jaar ‘de wereld rond’. Gaaf!

In september zal een ander stel het 55 jarig huwelijk vieren met een groot familyweekend voor het eigen gezin (33 man!), gevolgd door een receptie voor familie en vrienden! Hotel, feestelijk diner, sportieve activiteiten, kidsvermaak en vooral qualitytime, alle gelegenheid om elkaar weer eens te spreken.

In oktober staat er weer een mooi tuinfeest op de planning, want “Hans wordt 50”. Dat wordt ouderwets swingen! Voor vriendin Karin ook trouwens, met haar heb ik een geweldig themafeest bedacht, een Pink Party waarvoor 50 vriendinnen zijn uitgenodigd, dresscode is “a touch of pink”. Dat gaat er gaaf uitzien, foto’s volgen!

Dan is er nog een volgende bijna 40-jarige, die eens goed wil uitpakken. Ik kan nog even niet verklappen wie of wat natuurlijk, maar soon…..

Just Marie houdt je op de hoogte, kom gerust binnenkort weer even langs op de website.

 

 

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.