Slot Zeist, here we come!

Over twee weken trouwen Suzy & Johan in Slot Zeist! Dit aankomend bruidspaar heeft mij in mei gevraagd als ceremoniemeester op te treden om eigen vrienden en family te ontlasten op deze feestelijke dag. Heel verstandig, iedereen kan nu voor 100% genieten zonder zich zorgen te maken over tijdsplanning, draaiboek, leveranciers et cetera!

Alhoewel Suzy & Johan op dat moment zelf op een haar na alle hoofdzaken al geregeld hadden, bleken er in de afgelopen maanden toch nog legio kleinere details te bedenken, te beslissen, te organiseren. Ik heb ze daarbij kunnen adviseren en daar waar mogelijk zaken uit handen genomen. Op het laatste moment komt er als bruidspaar zoveel op je af, zeker als je allebei een megadrukke baan hebt en ook nog een aantal buitenlandse gasten verwacht (wat geweldig is natuurlijk)!

Daarom ben ik gisteren naar Slot Zeist getogen (voor mij heerlijk dichtbij!) en heb met onze contactpersoon Karlijn de hele dag doorgenomen, alle details doorgesproken; welke bloemen hier, welke stoelen daar, waar komt het bruidspaar aan en hoe zit het met de champagne? Morgenochtend nog even terug om de Spiegelzaal in vol ornaat voor een ander huwelijk te bekijken, waar past de muziek (die ik nog niet ga verklappen natuurlijk) het beste? Dat scheelt het bruidspaar weer een halve dag vrij nemen, want dat is wel vaak de praktijk….

Met alle door het bruidspaar geregelde ingredienten van de dag en informatie over de leveranciers, heb ik vrij direct een voorlopig draaiboek kunnen maken, dat geeft rust & overzicht voor iedereen in deze hectische tijd! In de loop van de maanden verwerkte ik wijzigingen, toevoegingen in het draaiboek en controleerde of alles qua timing nog steeds okay liep.

De aankomende week ga ik alle leveranciers contacten. Wat is er precies afgesproken, waar reken je op, tijden, aantallen, mobiele nummers uitwisselen et cetera. Just final checking om onduidelijkheden op le moment suprème te voorkomen…

Over 2,5 week dus meer, verslag van weer een prachtige dag!

    

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.