Sprookje uit 1001 nachten, Suzy & Johan trouwen op Slot Zeist

Wat hebben we afgelopen zaterdag weer een onvergetelijke dag meegemaakt; Suzy & Johan trouwden op het prachtige Slot Zeist! Wat een stress toen twee dagen vooraf bleek dat er een gigantische tent van 1.000 m2 in de achtertuin van het Slot stond voor een ander groots event! En deze witte gigant zou zaterdag niet weg zijn… Oh nee? Enfin, ik zal je de details over de stress, slapeloze uurtjes en nachtelijke checks om de vorderingen te kunnen volgen (handig als je ongeveer naast het Slot woont ūüėČ ) besparen (Hoe gaan dit soort onverwachte dingen als je geen weddingplanner hebt ?)
Hoe dan ook, de laatste vloerdelen werden om 11.00 uur weggereden, de eerste gasten werden om 12.00 verwacht, pfff… Erg fijn om weer een prachtig groen gazon met weids uitzicht te hebben, iedereen opgelucht!

Nadat Johan zijn aanstaande bij Grand Hotel Karel V in ‘a real Excalibur‘ ophaalde, kon de dag beginnen! De majestueuze entree bij Slot Zeist, Suzy in een prachtige bewerkte bruidsjurk met een ‘huge’ kanten sleep¬†(Bruidspaleis) , Johan in ‘strak Italiaans’, 100 witte ballonnen de lucht in, de beide honden met smokingstrik op het bordes, het traditionele bloemstuk met de honingceremonie na het JA-woord, de klanken van de harp, witte duiven, champagne en bruidstaart met verse orchidee√ęn en ‘gouden’ bloempjes (Cake Affair), geen druppel regen dankzij de 60 witte paraplu’s die klaar stonden voor het geval dat (en dan gebeurt het dus niet!)… En ¬†je kunt je vast iets voorstellen hoe prachtig het (internationale) gezelschap is met een bruid van Perzische afkomst en een bruidegom met roots in Indonesi√ꬆ…

In Groot Kievitsdal Baarn werden de festiviteiten voortgezet. Na het aperitief genoten we van het dinerbuffet, waarin elementen van beide culturen verwerkt waren, zalig natuurlijk! Met Coverband Cartoon ging het feest los! Helemaal te gek om tijdens de avond al een eerste impressie van de dag te kunnen zien; Cherry Blossom Productions verzorgde de videoregistratie van de dag, met deze videoclip! Ook heel gaaf was het gastenboek, een fotoalbum van het bruidspaar ‘in casual’. Enige weken geleden werd hiervoor een zg. preweddingshoot gedaan met hun fotograaf Clark Reid. Tijdens de avond was ook een slideshow van de dag te bekijken, prachtige foto’s van dit prachtige stel, hoe kan het ook anders?

Ja, het was echt een sprookje, een sprookje uit 1001 nachten!

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

One Response to Sprookje uit 1001 nachten, Suzy & Johan trouwen op Slot Zeist

 1. Suzy en Johan schreef:

  Onze Sprookje,
  Tijdens onze vakantie in Rome heeft Johan mij ten huwelijk gevraagd, na drie dagen rond lopen in Rome met een prachtige ring in zijn zak, na 14 jaar vriendschap, 13 jaar relatie en meer dan 10 jaar samenwonen. Ik was in zevende hemel tot dat we gingen onze huwelijk organiseren! Onderschat nooit hoeveel er bij komt kijken als je je bruiloft regelt. Gelukkig wisten wij meestal wat we wilden, in eerste instantie ging heel veel zaken vanzelfsprekend. Wij genoten ook van samen dingen regelen. Alleen wij wisten ook dat we op de dag zelf alles uit de hand wilden geven zonder familie en vrienden belasten met de zware taak als ceremoniemeesterschap.
  Toevallig bij zoektocht naar een ceremoniemeester kwamen we bij Just Marie terecht. Wij hadden heel snel een band met Annemaria, het is te gek voor woorden maar zij had sneller dan wie dan ook door wat onze wensen waren. Zij was klaar voor ons met haar adviezen. Dan de draaiboek, wat een werk! Een gedetailleerd draaiboek waarin van minuut tot minuut stond beschreven wat er ging gebeuren en waar.
  Wij hebben gewoon gewerkt tot drie dagen voor de bruiloft, met volle vertrouwen dat alles goed komt, tot een onaangename verrassing, twee dagen vooraf aan onze bruiloft bleek dat er een gigantische tent in de achtertuin van het Slot stond, deze witte tent zou op onze huwelijksdag niet weg zijn. Wat een stress en wat een inzet van Annemaria.

  En toen was 17 september, we hebben alleen maar genoten van onze Trouwdag, het was een geweldige intensive dag en heel goed en perfect georganiseerd. We hebben er enorm van genoten en dat kwam mede dankzij inzet, warmte, enthousiasme, gezelligheid en professionaliteit van iedereen die bij onze dag betrokken waren m.n. Annemaria.

  Annemaria, nogmaals hartelijk dank voor je inzet.

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.