eerste hulp bij bruiloften

Als ik als weddingplanner of ceremoniemeester (dus niet als gast) bij een huwelijk aanwezig ben, neem ik standaard mijn ‘trouwkit’ mee, voor eerste hulp bij bruiloften. Inhoud? O.a. een witte tweepersoons duoparaplu, witte ballonnen en trouwbellenblaasjes (al is het maar om kinderen even af te leiden), de witte vlaggenlijn, schattige zakdoekjes voor de bruid (en wie verder wil), mandjes en stoffer&blik voor de rozenblaadjes, een extra ringendoosje, aspirines, noodpanties, naaigarnituur (voor wie op de trouwjurk is gaan staan…) en nog een heleboel meer. Be prepared! Voortaan neem ik ook….

… mijn witte rubberlaarzen van Hunter mee!

Floor & Roeland, die dit weekend in Kasteel Sterkenburg zijn getrouwd, planden vooraf een korte fotoreportage met Jennifer Hejna rondom deze 13e eeuwse ridderhofstad. Het bleek prachtig herfstweer te zijn, maar het is wel zonde om je mooie hakken in een drassig gazon te prikken, terwijl de ceremonie nog niet eens heeft plaatsgevonden, toch??  In een flits had ik mijn groene tuinlaarzen thuis bij de voordeur meegegrist, al vermoedend dat ze wel eens héél goed van pas zouden kunnen komen, ja dus!

Na afloop direct een paar prachtige glossy witte exemplaren aangeschaft. Dus voortaan op echt àlles voorbereid! Ik verheug me nu al op een volgende fotosessie!

Tags: , , , , , , , ,

One Response to eerste hulp bij bruiloften

  1. […] van die superleuke items zijn witte rubberlaarzen waar ik eerder over schreef, maar ook de persoonlijke sneakers die ik heb laten maken voor een […]

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.