huwelijksfeest in Courthotel Utrecht, “see you in Court”

Gelukkig, na het officiële huwelijk van Floor & Roeland afgelopen zaterdag gingen de festiviteiten dit weekend gewoon door…

Dit keer in het Courthotel, dat over een geweldig sfeervolle feestruimte beschikt, de Vrouwe Justitiazaal: strak, hip, sfeervol, stijlvol, precies groot genoeg voor circa 200 gasten, niets meer aan doen!

Met een spetterende videoclip (Van Harte Producties) en bellenblaas kregen de aanwezige gasten heel kort een impressie van het voorgaande trouwweekend, gevolgd door het entree van het bruidspaar. “Zo’n clip maakt het veel meer dan ‘zomaar een leuk feest”, vertelde één van de gasten. F&R wilden vooral een dansfeest, dus vlot feliciteren, geen speeches en vooral heel snel en heel lekker swingen! Dat hoefde je DJ John geen tweede keer te vertellen, zodra de meeste gasten waren verwelkomd en voorzien van een ‘kloppend rood hartje’ ging hij los, gevolgd door de gasten!

De champagne werd vervangen door Corona’s, de hapjes gingen rond, videoboodschappen werden stiekem opgenomen, ondertussen draaiden de videoclip en de slideshow met foto’s (Jennifer Hejna), danste men wat er te dansen viel, werden de verhalen sterker en veel te vroeg kwam de midnight snack door, de altijd welkome puntzakjes frites!

” Time to go, bruidspaar!” De bruidssuite lag op loopafstand van het Courthotel, een taxi was echt meer dan overbodig geweest. Maar de “just married” – sneakers met foto van het bruidspaar bleken een leuk alternatief! Voor de gasten geen zeepjes of kaarsjes, wat moet je ermee? De speciaal gemaakte Floor & Roeland-snoepjes vielen echter goed in de smaak, letterlijk!

Wat een geweldige avond weer, met een fijn en erg relaxed bruidspaar en supergezellige gasten! Weer een huwelijksfeest om met veel plezier aan terug te denken!

 

      

Tags: , , , , , , , , , , ,

2 Responses to huwelijksfeest in Courthotel Utrecht, “see you in Court”

  1. Floor en Roeland schreef:

    Ook wij zullen er de komende maanden met veel plezier aan terugdenken…. Ontzettend bedankt!

    Groetjes Roeland&Floor

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.