december, de maand voor jouw huwelijksaanzoek?!

December is wel dé gezellige & romantische maand bij uitstek! Open haard aan, veel kaarslicht, lekker eten, mooie wijnen, twinkelende lichtjes in de kerstbomen, misschien wel eerste sneeuw, vuurwerk, champagne, prachtige wensen aan de mensen om je heen, klokslag 12 uur…! Supermoment dus om haar ten huwelijk te vragen! Of hem natuurlijk…!

Maar hoe pak je dat nu ludiek aan, passend bij jou en je liefste? Hoe ga jij op de knieën? Geen inspiratie voor jouw huwelijksaanzoek? Geen idee hoe? Advies nodig? Of zelfs assistentie bij de uitvoering? Just Marie is graag je “partner in crime”. Bel & vertel van je grote plan, dan zorgt Just Marie voor een onvergetelijk moment!

En dan…? Dan komt er een heleboel geregel op jullie af. Laat ook dat gerust aan Just Marie over. Heeft de partner van je dromen inderdaad  “JA” gezegd en besteed je vervolgens ook de weddingplanning van jullie grote dag aan Just Marie uit? Leuk, dan krijg je (achteraf) het idee voor het huwelijksaanzoek van mij kado!

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.