sneakers onder je trouwjurk!


Standaard trouwlocaties, DJ’s, receptiealbums, fotoreportages, tafelschikkingskaartjes en bedankjes zijn er al genoeg, een avondje googlen en je hebt je dag compleet (nou ja, een heel end dan…). Just Marie is juist altijd op zoek naar de bijzondere dingen, te gekke items die de huwelijksdag uniek maken, een glimlach op je gezicht toveren, die de trouwzaal net even meer cachet geven, die de ceremonie net even anders laten zijn, die foto’s net even leuker maken… Al met al zaken die jullie trouwdag net even bijzonderderderder maken… Soms is het een bestaand ding, bijvoorbeeld met oorspronkelijk een hele andere functie, andere keren laat ik het aanpassen of desnoods moet het maar  gemaakt worden.

Een van die superleuke items zijn witte rubberlaarzen waar ik eerder over schreef, maar ook de persoonlijke sneakers die ik heb laten maken voor een superleuk bruidspaar! Het originele ontwerp gaf allerlei omschrijvingen maar niet “just married”. Dus de telefoon gepakt, mijn idee voorgelegd,  de kleuren overlegd en ja hoor, men was bereid de DIY-ontwerpmodule aan het vullen met een versie “just married”. Geweldig! Leuke foto van het bruidspaar erin et voilà! Zie hier het geweldige resultaat!


     

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.