communicatie-advies Numai

Een jaar of wat geleden ontmoette ik Gerta van den Tol, die op dat moment Numai | Natuurlijk Vilt opstartte. Ik heb haar logo mogen ontwerpen, een visitekaartje, teksten voor de website geschreven, website gemaakt, ideeën voor een mailing meegegeven in samenwerking met Sasja Elderman productontwerper, et cetera. Superleuk om te doen! Inmiddels is Numai twee jaar verder, uit verschillende (en ook onverwachte) hoeken komen aanvragen binnen, eerst voor een enkel stuk, dan voor meerdere exemplaren, de viltwerkplaats in Metis Roemenie groeit uit tot een textielcentrum, steeds meer mensen raken betrokken bij de productie, steeds meer markten aangeboord, de trein loopt! Woningstylisten, de ruiterwereld, de hotellerie, weten de weg naar Numai langzamerhand te vinden.

Gerta nam deze week weer contact met me op, “hoe nu verder?”. Binnenkort gaan we weer om tafel. Leuk!

Tags: , , , , , ,

One Response to communicatie-advies Numai

  1. NUMAI schreef:

    En zo fijn om dan terug te kunnen vallen op Annemaria! Even aan de telefoon voor een “voor brainstorm” en de ideeen en energie borrelen aan alle kanten weer op. Koesteren dat soort contacten om je heen!!

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.