inspiratie vrijgezellendag en “no dress-stress” met Wardrobe Wizard & Just Marie!

Van de week een inspirerende ochtend met Charlotte Immink van Wardrobe Wizard gehad, erg leuk! We spraken over haar  business, van stylingadvies over je outfit(s) tot complete kastopruimingen waarbij je verrast zult worden met allerlei nieuwe combinaties (“had ik dat jurkje dan al?”). En we spraken over mijn business, van weddingplanner en organisator van andere events, ceremoniemeester tot de weddingstyling. Al snel werd duidelijk, wat een overeenkomsten en wat een prachtige aanvulling zijn we op elkaar! Kom op!

Zo lijkt het ons fantastisch als moeder-van-de-bruid en moeder-van-de-bruidegom door Charlotte worden begeleid bij het uitzoeken van de kleding. Gewoon om te voorkomen dat de een of de ander under- of overdressed is, zo vervelend (voor allebei!). Of wat dacht je van de getuigen, de bruidsmeisjes (vooral voor volwassen bruidsmeisjes een drama!), het bruidspersoneel in het algemeen. Als je dan toch voor total styling gaat, neem de kleding van deze belangrijke gasten, die letterlijk dichtbij het bruidspaar staan, dan ook mee. Natuurlijk niet met de bedoeling dat alle dames hetzelfde gekleed gaan, juist niet, ieder houdt haar eigen ‘looks’! Maar  hoe mooi als een en ander op elkaar afgestemd is en bijvoorbeeld de betreffende gasten een ‘touch van het een of het ander’ meekrijgen…

Ook ontstond een geweldig idee voor een hilarisch leuke, o zo praktische, maar vooral betaalbare vrijgezellendag! Weg met de flauwe verkleedpartijen, laat je hier binnenkort verrassen door dit bijzondere programma. Of bel!

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.