One Life Film & Just Marie, partners!Soms heb je van de samenwerkingen die zoooo lekker lopen….. Voor het komende huwelijk van eind september op Slot Zeist bijvoorbeeld, waar ik als weddingplanner nu heerlijk mee bezig ben, heb ik het bruidspaar met One Life  Film in contact gebracht. Ik had Sket & Anouk al eerder ontmoet tijdens de ‘Valentijnslunch 2011’, die Pauline Krom & Mark van Leeuwen (‘onze’ trouwambtenaren) een aantal trouwbranchegenoten en mij aanboden in restaurant Vuur in Lage Vuursche, supergezellig! Wat een leuk stel, wat een passie, wat een relaxte sfeer, wat een mooi product (bij thuiskomst natuurlijk direct de website bezocht!), goed onthouden voor volgende trouwpartijen en ook feesten en business events trouwens! Luncheditie 2012 ‘Valentijn in de Salentein’ was dan ook weer een feest van herkenning!

Na een gezellige kop koffie met Anouk begin dit jaar wist ik het helemaal zeker, voorstellen! Bruidspaar wilde terecht nog wel wat vergelijkingsmateriaal, maar kozen uiteindelijk ook volmondig voor One Life Film! En zo zijn we dan nu een en ander aan het voorbereiden en ben ik zo happy met alle bereidwilligheid, alle enthousiaste meedenken, zinvolle suggesties en fijn contact! Ik verheug me nu al op de grote dag! Top!

Dat we trouwens de beste hebben getroffen blijkt wel uit de Dutch Wedding Awards 2012, afgelopen maand; One Life Film werd unaniem eerste in de categorie ‘trouwvideograaf van het jaar 2012’! Geweldig!

Helemaal leuk natuurlijk dat OneLifeFilm & Just Marie ‘partners in crime’ zijn en ik als zodanig op hun website, tussen een aantal mooie namen uit deze branche, wordt vermeld, stiekem trots…

Hierbij nog een prachtige compilatie van allerlei te gekke clips die One Life Film heeft gemaakt voor prachtige bruidsparen, kippevel brrrrrr!

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.