Maliebeach, styling door Just Marie

Afgelopen week op pad met mooie materialen om het jaarlijkse relatie event van een Utrechts architectenbureau te stylen. Voor dit event, Maliebeach genaamd, wordt 6 kuub zand gestort en een prachtige bedouintent geplaatst, de toon is al gezet, en goed! In opdracht van Bakx & Meijer ‘alles eten en drinken’ ontwikkelde Just Marie een stylingconcept…… met strak witte catamaran, retro woody surfboards, right away from Hawaii beach en strak wit loungemeubilair. Om de achtergevel te maskeren werden witte XL klamboes opgehangen met kekke loungestoelen eronder en spannend ledlicht erachter, knipoog naar de bamboe daybeds met wapperende voile doeken, zoals je die op menig Caribbean strand aan treft….

Bakx & Meijer verzorgde,naast de complete organisatie van het event, de koude Corona’s en witte wijn en serveerde heerlijke visgerechten, die voor de schermen werden bereid op de twee barbecues. Lekkere red snapper, filet van springbok met een huisgemaakte chutney van abrikoos en mango, salade van krab, mango en avocado en een kruidige jambalaya, mmmm…

Klein en niet onbelangrijk detail, wat een prachtig weer tijdens deze ‘Caribbean night’ on the Maliebaan….

 

    

Tags: , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.