organisatie en styling tuinfeest Bosch & Duin

“Wij hebben over twee weken een feest voor relaties, regel jij het?” Gewapend met een ‘stoer’ moodboard in donkere tinten toog ik naar Bosch & Duin om polshoogte te nemen. Die werd direct goed ontvangen, zodat ik ook direct aan de slag kon met inventariseren wat, waar & hoe. Geen tijd te verliezen…

Een zwarte bedouintent en een enorme lange hoge tafel (7,5m over de volle breedte van de tent!) van stoer steigerhout met hippe, zwart leren barkrukken vormden de basis. Hier stond iedereen omheen, geen groepjes, lekker integreren, lekker bij elkaar…. Dat werkte! Eerlijk is eerlijk, met de warmtestralende heaters was het onder de tent beter toeven dan erbuiten…

Met sfeervolle items in zwart, donkerrood en paars werd de tafel verder gestyled: XL dienbladen met een veelvoud aan vaasjes en kaarslicht, champagnebowls om de wijn koud te leggen (!), ledbollen en windlichten in de borders van de tuin… Resultaat: een prachtig geheel en de reacties van nietsvermoedende gasten: een feest! Zoals een van de dames, net terug uit Spanje, kortgerokt en bang voor een koude avond, uitriep “Jee gaaf, net een Spaanse club!” We hebben haar niet meer gehoord onder de heaters vandaan…

 

    

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.