styling lunch- & loungeruimte, alles wit!

Voor deze bijzondere lunch voor bijzondere relaties, heb ik een ‘wit moodboard’ gemaakt met daarin verwerkt lange, hoge, witte tafels en wit leren krukken; iedereen zit daardoor lekker actief maar toch relaxed, er wordt makkelijk wat heen en weer gelopen, ideaal voor een zakelijk informele setting! De XL tafel werd rijkelijk voorzien van wit bloemwerk en heel veel kaarslicht, onder de uitstaande luifel niet overbodig en zeker sfeervol (wat een regen na zulke mooie zonnige weken!). Champagnebowls met ijs voor koeling van de dranken ernaast. Prachtig toen ook de cateraar haar wit linnen tafellopers, wit servies en glaswerk had geplaatst, wat een verrassing toch weer!

Later op de middag werden meer gasten verwacht, dus buiten de lunchruimte werd een royale loungeruimte ingericht met kekke witte loungestoelen, witte opblaasbare chesterfieldbanken en aparte statafels met ruimte onder de glasplaat, superleuk! Nu ‘keurig’ gevuld met knalroze orchideeën en heel veel kleine lichtjes, maar ideeën voor andere, spannende & spraakmakende mogelijkheden te over…

Weer een mooi event nog mooier gemaakt… en wit!

 

           

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.