corsages & styling voor Kerstfeest Tweede Kamer der Staten Generaal

Na het succes van de corsages met het thema ‘licht’ van vorig jaar werd Just Marie al vroeg in dit jaar benaderd voor het kerstfeest 2013. “Denk je weer met ons mee?” zei de mail die ik ergens in augustus op ons vakantieadres ontving, natuurlijk!

Dit jaar was het feest in thema ‘stijl’… Ik zag rode lopers en voorrijdende limo’s voor me, dames in schitterend lang, prachtig gekapt en opgemaakt, behangen met juwelen, heren strak in smoking, met bijbehorende witte shawls, de pers achter de koorden, de flitsende camera’s…. Zie je het ook voor je?

Dus op pad voor deze zaken! Na uren dwalen, dralen, zoeken naar corsages, sieraden vergelijken, genieten van al dat moois kwam ik voor de dames op een prachtige bloemcorsage in de vorm van een XL ring met strass bloem en een feestelijke polscorsage die men, indien gewenst, ook nog op de borst kon spelden. Voor de heren zag ik een sieraad niet zitten, mijn man zou je er geen plezier mee doen bijvoorbeeld…. Een mooie soepelvallende off white shawl voor bij het feestelijke kostuum of casual kledij viel beter in de smaak… En vond ik gelukkig ook binnen het budget!

Zo werden alle gasten deze feestelijke avond ontvangen en voorzien van deze corsage/give away, een mooi geheel!

Daarnaast kwam het verzoek voor de aankleding van het podium, “iets met vuurkorven ofzo”. Tijdens dat ene weekend zware sneeuwval begin december zijn we samen naar het platteland van Nijmegen gereden, waar we na lang zoeken, handmade vuurkorven met extreme afmetingen vonden. Twee stuks achterin pasten maar net (en ik heb best een grote laadbak….). Met circa 500 witte en zilveren kerstballen en de bijbehorende kerstverlichting twee prachtige eye-catchers!

Foto’s volgen zeer binnenkort!

Tags: , , , ,

2 Responses to corsages & styling voor Kerstfeest Tweede Kamer der Staten Generaal

  1. Marleen schreef:

    Hallo Marie, kun je ook vertellen waar je deze corsages kunt kopen? Of heb je ze zelf gemaakt?

    Groetjes,
    Marleen

  2. admin schreef:

    Hallo Marleen, dat klopt, deze corsages komen uit eigen atelier! Als je interesse hebt, mail me dan gerust op corsages@justmarie.nl, dan kan ik je er mee over vertellen!

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.