EMS X-mas event 2012, organized by Just Marie

Gisteren was het zover, het X-mas event van EMS in de Buiksloterkerk in Amsterdam-Noord! Wildenthousiast na het bijwonen van een eerder event door Just Marie, nodigde opdrachtgever mij maanden geleden uit om over o.a. dit yearly event te praten. Na de definitieve GO ging deze event planner aan de slag! Op zoek naar de geschikte locatie, stijlvol, sfeervol, bijzonder, bereikbaar, ‘kerst’… Een hele reeks locaties in en rond Amsterdam geopteerd, bekeken, afgezegd. Na een tour met DJ Bert, wijd en zijd bekend in deze contreien, bleek de Buiksloterkerk de meest perfecte!

Just Marie ontwikkelde een countdown-uitnodiging; dagelijks een spannend bericht in ieders mailbox, met steeds een beetje meer informatie… Super geslaagd, op een klein aantal na iedereen aanwezig!

Leuk detail, arriverende gasten werden buiten (heel donker, de langste nacht in zicht!) opgewacht door een witte kerstengel, die hen de weg naar de parking wees (dat werd al snel ‘het engelenrijk’ ;-)). De toon was gezet, de stemming gelijk goed! Langs een pad met lantaarns een kleine wandeling naar de kerk. Binnen een grote verrassing! Hip & modern,witte voile doeken vanuit het hoge plafond van de kerk, aangelicht met paarse ledspots, strak wit meubilair, paarse muren, twee rijen witte kerstbomen (ja!), een zee van kaarslicht, de prachtige kroonluchters, een plaatje… Met de muziek van DJ Bert erbij, achter zijn strakke dj-booth, goed voor het betere loungeclub-gevoel!

De ledverlichte champagneflutes (zo leuk!) voor de ontvangstcocktail, waren niet zomaar een leuk styling item, die hadden een functie! Een perfecte manier om gasten te mixen en een (onverwacht) team te laten vormen, want er moet natuurlijk ook een klein beetje ‘gewerkt’ worden, informeel dan weliswaar! Na de warme woorden van General Manager Marc werd de microfoon overgenomen door niemand minder dan Santa Claus himself, die naast een stuk entertainment en zang, de gasten aan het denken zette in de EMS X-mas QUIZ. In meerdere ronden met meer en minder hilarische ‘inside questions’ en de betere popmuziekvragen werd, ondertussen genietend van een heerlijk walking diner, toegewerkt naar een stukje connecting, samenwerking met die collegae die je normaliter misschien minder spreekt. Gelukt! De soms onverwachte antwoorden zorgden later op de avond voor de nodige gesprekstof…

Met de opzwepende geluiden van de (lady)saxofoon en zangeres, Bert’s ladyfriends, werden de gasten de dansvloer opgedreven, waar DJ Bert de leiding had, DJ in de kerk!!! Daar bleek trouwens een aantal collegae bijzondere danstalenten te hebben….. gaaf!

Een heerlijke avond in een prachtige omgeving, met blijde mensen en een gelukkige opdrachtgever! Ik citeer uit haar mail van de volgende dag: “WAAAAAAAAAAAAAAAANNNNZINNIG leuk, fijn en krijg niets dan positieve feedback. De eerste keer, aldus mijn baas, dat hij zo’n mooi en leuk feest heeft meegemaakt. Dankzij jou toppie !!! Catering was goed, prachtige décor … geweldig ….”

Meegenieten, kijk maar!

ervoor…

erna…

 

 

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to EMS X-mas event 2012, organized by Just Marie

  1. Kristel Bousardt schreef:

    Super geslaagd feest en erg goed georganiseerd ook

  2. Yvonne Reichrath schreef:

    Grandioos in een woord; bij binnenkomst viel ik bijna van mijn hoge hakken van verbazing en verwondering. Adembenemende decoratie, sfeer boven verwachting danzij Annemaria van JUST MARIE. Culinaire tongstrelende gerechten in combinatie met live music saxofonist en zangeres … Dank voor dit grootste succesvolle festijn ! Samenwerken met jou is het begin van het feest … Ik kijk met veel plezier uit naar het volgende event !

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.