Hotel in Haarlem in kerstsferen!

De afgelopen dagen is met man & macht gewerkt om restaurants, bar en kamers van dit hotel in Haarlem in kerstsferen te hullen, wat een sfeervol geheel, met prachtige materialen, zelfs buiten kun je er niet omheen! Top!

Just Marie werd gevraagd de styling van de feest- en vergaderzalen van dit prachtige historische monument, het voormalige Joh. Enschedegebouw in Haarlem, op zich te nemen! Fantastische opdracht waarbij (na een barre tocht van Zeist naar Haarlem) gebruik werd gemaakt van o.a. banieren met gezaagde bomenprint, een hele batterij witte kerstbomen en rendierhuiden! Stoer, sfeervol, warm, praktisch & flexibel; dat worden extra mooie, kerstfeesten, -diners en nieuwjaarsborrels aankomende feestmaand! Leuk, want de decoratie is ook aan de buitenzijde van het pand zichtbaar; verlichte witte ‘besneeuwde’ bomen, bijna geloofwaardig met de huidige sneeuwval, super! Tijd voor een sneeuwballengevecht met de kids…

 

    

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.