help, onze directeur wordt 50….

… riep een van mijn opdrachtgevers 3 werkdagen voor de betreffende datum, “regel jij wat?” Just Marie kan niet aankomen met van de cheape 50km-vlaggetjes en flauwe 50-ballonnen natuurlijk… Wel met goudkleurige heliumballonnen, wel met goudkleurige hawaiislingers en ook zeker wel met goudkleurige cupcakes in drie fantastische smaken!!!

Het kostte enige moeite deze, uit Belgie afkomstige general manager, de Limburgse vlaaien uit het hoofd te praten, “is al geregeld Marc”. Net als de stijlvolle versiering van zijn kantoor, Just Marie regelde het. Toen hij rond elven het kantoor betrad stond daar een groot gedeelte van de medewerkers, allen met slinger om, hem toe te zingen…. Voordat iedereen hem gefeliciteerd had, werden de cupcakes en de koffie al gretig soldaat gemaakt.

Best een leuk begin van de werkweek, zo op maandag!

 

   

  

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.