Staffeest Flevoziekenhuis “Battle of Brains”, made by Marie!

Afgelopen mei kwam het gros van de specialisten van het Flevoziekenhuis bijeen om het jaarlijkse staffeest te houden. Dit keer was de vakgroep Neurologie aan zet om de organisatie op zich te nemen, wat een ontzettende leuke voorbereidingstijd met mijn contactpersoon aldaar. Al vroeg in het jaar werd Just Marie door haar benaderd “wij waren op het door jou georganiseerde feest in de Boskapel Zeist, wil jij ook ons staffeest organiseren?” Natuurlijk!

Een uitgebreid onderzoek aan geschikte locaties werd gehouden, maar na mijn enorm goede ervaring in de Buiksloterkerk afgelopen december, was ook deze ‘business’-opdrachtgever erg nieuwsgierig geworden. Knoop doorgehakt, het wordt Amsterdam-Noord! Makkelijk aan te rijden vanuit Almere en voor de specialisten ‘met dienst’ goed bereikbaar!

De ontvangst kon zowaar buiten plaatsvinden; alhoewel veel wind was het daar prima toeven, één van de schaarse zonnige dagen dit voorjaar…. Maar binnen, in die geweldig mooie authentieke ruimte, in mooi contrast met de moderne verlichting, kek meubilair en sfeervolle styling (made by Just Marie), was het nog veel beter toeven!

Tijdens het Italiaans getinte walking diner werd door de diverse tafels driftig overleg gepleegd, gebrainstormd, gepeinsd en besloten over de juiste antwoorden op de vraagstukken die door de quizmaster van de Pubquiz.nl werden gesteld; een groot succes en een prima manier om het gezelschap ‘los’ te krijgen uit het gewone doen, uit de dagelijkse gesprekstof die je als collegae zo snel weer hebt en om simpelweg plezier te hebben! Zeker ook tijdens ‘the Ultimate Battle’ tussen de diverse vakgroepen onderling werd fanatiek gespeeld! Het kon dan ook niet uitblijven dat de Spoedartsen er met de enorme wisseltrofee van door gingen. Alle aanwezigen werden geinviteerd om vooral ook volgend jaar weer aanwezig te zijn en aangespoord met de woorden “zwembroek mee en je wordt thuisgebracht!” De sfeer zat er goed in, zoals je ziet!

Tijd voor wat andere entertainment, tijd voor de tienmans coverband The HooterTooterBand! Wat een succes, wat een muziek, interactie en vooral, wat leuk zoveel mensen weer op de dansvloer, want daar gaat het uiteindelijk natuurlijk om! Een groot feest, erg geslaagd! De foto’s heb ik zojuist binnen, kijk eens!

De enthousiaste reactie van mijn opdrachtgever eendag voor het feest wil ik je trouwens ook niet onthouden…

“LEUK!
wij hebben er heel veel zin in, tot morgen!
Ik vond het samenwerken met jou ontzettend leuk, inspirerend en leerzaam.
Ik zie je morgen: gaan we knallen!
gr I”

 

        

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.