Boomgaardhuwelijk op de Olmenhorst, grande finale trouwseizoen Just Marie!

Nog niet eerder heb ik zó vaak van tevoren naar de weersvoorspellingen gekeken… WeatherPro, KNMI, Buienradar, noem ze maar op… wat zag het weer er beroerd uit voor dit huwelijk van Kimberly & Olav op 29 juni, dat gepland stond in de idyllische boomgaard van Landgoed de Olmenhorst… Tja, en als je in een boomgaard wilt trouwen. wil je dus écht niet ergens binnen opgepakt zitten (hoe goed het noodscenario ook was)… Paraplu’s besteld, een overkapping over de lunchtafel, plaids, heaters, de binnenlocatie paraat, mailtjes naar de gasten “neem iets warms mee”, noem maar op… Vrijdag voor datum sloeg het ineens om, droog? Geen regen? Af en toe wat zon? 15-17 graden? Zou het dan toch…?

Nu, het is meer dan goed gekomen!!! Wat een geweldige dag op deze geweldige locatie, met dit lieve bruidspaar en hun twee kleine meisjes, hun hartelijke gasten (met 35 man ken je bijna iedereen bij naam!!!) en 15 kleine kids die zich geweldig vermaakten! Echt een superfijne grande finale (die voor mij persoonlijk een extra lading had, maar o zo bijzonder uitpakte, dank!)

Begin dit jaar belde Kimberly mij op en spraken we af. “Olav heeft me een half jaar geleden al gevraagd, maar we komen niet verder! Te druk, te dit, te dat, geen idee waar we het moeten zoeken… Jouw website sprak ons direct aan, help jij ons als weddingplanner verder naar ONZE DAG?” Maar al te graag, weer een boomgaardhuwelijk, top! Ik beschik sowieso over een respectabele lijst met gave locaties voor een dergelijk huwelijk buiten, legde contact met twee heel bijzondere cateraars en zo gingen we op locatiescout! Mooie en verscholen plekjes ontdekten we, maar resumé was toch Landgoed de Olmenhorst favoriet… Heerlijk praktisch om op een locatie terug te komen waar ik bekend was, mijn eigen contactpersoon te hebben, te weten hoe het er werkt, wat er kan, wat er niet kan et cetera.

Met de keuze van de locatie konden we verder. Programma invullen (alles tussen 11.00-17.00 uur, super relaxed met kleine kleintjes erbij!), het stijlvolle drukwerk regelen met creatieve Krista van Aagjeontwerp, BABS regelen, personal speaker regelen (Roland, top gesproken!) Petra van Petronellanitta inschakelen voor de  loveshoot, het geweldige gastenboek en de reportage op de dag zelf, de bruidstaart voorproeven, bloemwerk uitzetten, kleding, de muziek uitzoeken (ook gelukt!), de weddingstyling invullen, wit, zilver met wat roze accenten, de kinderopvang door LaNounou, give aways voor de groten, goody bags voor de kleintjes et cetera et cetera. Grote zaken, kleine details, alles kwam aan de orde en tussen alle drukke bedrijven door (zowel bij hen en bij mij) kreeg deze bijzondere dag vorm!

Petra komt zeer binnenkort met haar ongetwijfeld prachtige reportage (verheug ik me nu al op!), maar voor nu heb ik alvast even wat eerste shots met mijn huistuinenkeukencameraatje geschoten, dus geniet alvast van een eerste beelden van deze grande finale! Op naar een heerlijke zomer, op naar een nieuw seizoen met prachtige events als deze!

 

             

 

Tags: , , , , , ,

3 Responses to Boomgaardhuwelijk op de Olmenhorst, grande finale trouwseizoen Just Marie!

 1. Anoniem schreef:

  Lieve Annemaria, vanuit ons romantische hotel in Ibiza willen wij jou ontzettend hartelijk bedanken voor alles wat je hebt gedaan om onze trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken. Jouw enthousiasme, inspiratie en inzet zijn voor ons van onschatbare waarde gebleken. Wij genieten nu enorm na!! Veel liefs van Kimberly, Olav, Isabella en Florence

 2. Anoniem schreef:

  Lieve Annemaria,

  Als moeder van de bruid, wil ik je ontzettend bedanken voor je inzet en enthousiasme om de bruiloft van
  Kimberly en Olav tot een onvergetelijke dag te maken. Wij als gasten hebben genoten… zoals het geheel was aangekleed … en alles tot in de puntjes verzorgd… een CHAPEAU voor jou. Nanny altijd erin houden, op zo’n dag niet weg te denken als er kinderen zijn! Ik kijk terug op een dag met een Gouden randje en deze zal ik altijd in mijn herinneringen koesteren.

  Wens je heel veel succes met je onderneming en de vele mooie mogelijkheden die je waar kunt maken.
  Lieve groet en hopelijk tot horens, Mia

 3. Anne-Marie schreef:

  Lieve Annemaria,

  Mijn excuses met de late reactie. Direct na de bruiloft kreeg ik namelijk gasten over uit Engeland. Mijn complimenten voor het fantastische werk ,dat jij als weddingplanner zo mooi hebt afgeleverd bij het huwelijk van mijn zoon Olav en schoondochter Kimberly. Alles was perfect. Ook de pied a stals met de prachtige bloemen ,de versiering van de locatie ,de nanny,s die er voor zorgden dat wij allen een ongestoord diner konden gebuiken.Ik heb mooie bruiloften bijgewoond o.a. in the Hamptons ,Long Island en in New York ,maar deze overtrof die zelfs. Mijn complimenten nogmaals.Ik kan jouw werk als weddingplanner bij ieder a.s. bruidspaar aanbevelen,die deze bijzondere dag ,inderdaad voor hunzelf en hun gasten graag onvergetelijk wil maken. Lieve groet ,Anne-Marie

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.