‘Kaakchirurgie & CBT’ opent polikliniek in nieuwe St. Antoniusziekenhuis Utrecht! FEEST!

Gisteravond was de enorme ontvangsthal van het spiksplinternieuwe St. Antoniusziekenhuis Utrecht het decor voor weer een fantastisch feest “by Just Marie”. De afdeling Mondziekten en Kaakchirurgie  en CBT openden op feestelijke wijze hun nieuwe polikliniek en ontvingen 350 tandartsen, tandartsassistenten, relaties en natuurlijk hun eigen enthousiaste team van medewerkers voor een spetterende avond! Een waanzinnig event, in minder dan vijf werkweken ‘opgetuigd’! Dank ook aan alle betrokken partijen!

Dit keer geen prosecco als feestelijke welkomstcocktail, maar een koele Spritz Aperol,  Spritz Limoncello of, helemaal hip deze zomer, de ‘Hugo’, een mix van prosecco met vlierbes, munt en citroen, mmmm (al goed voorgeproefd natuurlijk dit weekend…). De, op bijzondere wijze gepresenteerde, welkomstcocktails, vielen ook bij de gasten goed in de smaak!

Met het glas in de hand bezochten de gasten de ultramoderne poli, waar medewerkers hen trots een rondleiding gaven. Beneden in de hal aangekomen eerst voldoende tijd voor de nodige ‘meet en greet’, daarna verplaatsten de gasten zich naar het ‘tijdelijke auditorium’. Met de diverse speeches door leden van de Maatschap, de officiele openingstoespraak van de heer Frans Spijkers, lid Raad van Bestuur en een interessante lezing door Tom Kniesmeijer, de toekomstpsycholoog (hoe toepasselijk!) werden de gasten het eerstvolgende uur goed vermaakt.

Tijdens de daaropvolgende borrel met walking diner (Bakx&Meijer) alle gelegenheid om de zojuist ontvangen informatie te bespreken, de poli te bezoeken, elkaar te ontmoeten, de kek uitgelichte draaitrap te bewonderden; deze leek werkelijk te draaien! (Bourgonje). Zo vaak zijn deze branchegenoten niet bij elkaar (althans niet in deze samenstelling), dus een unieke avond op een unieke locatie! Met het optreden van de Brassband Schoonhoven liepen de rillingen over de diverse ruggen, heel bijzonder, en dan waren ze nu nog maar met een kleine formatie, laat staan dat je het voltallige orkest hebt staan, fantastisch! Applaus!

De uitnodiging beloofde echter nog een bijzondere entertainer, de spanning werd lekker opgevoerd, de muziek zwol aan, de armen gingen in de lucht… Op de opzwepende klanken van “let meeeeee entertain you!!!” verscheen niemand minder dan Robbie Williams (nou vooruit, een hele goede look a like dan!) bovenaan de vide en zorgde inderdaad voor drie kwartier swingend entertainment! Gelukkig waren de statafels niet van de eerste de beste, dus ‘the stage’ was snel door Robbie gevonden, wat een show!

Zoals gezegd weer een spetterende avond, heb genoten van blijde & verraste gasten!

 

     

     

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

One Response to ‘Kaakchirurgie & CBT’ opent polikliniek in nieuwe St. Antoniusziekenhuis Utrecht! FEEST!

  1. Joost schreef:

    top feest en wat een strakke organisatie ! heel veel dank

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.