kerststyling Hotel Stempels, wederom by Just Marie

IMG_0593 - versie 2Hoe leuk, afgelopen week ben ik weer naar Haarlem afgereisd om daar de feest- en vergaderzalen van Hotel Stempels in kerstsferen te brengen. Met een wagen vol (en daar gaat veeeel in!) witte kerstbomen, houtblokken (dit keer niet voor de open haard), vintage fruitkisten, de 3 metershoge banieren met stoere houtprint met bijbehorende canvasdoeken en alle benodigde tools, had ik prachtige materialen beschikbaar voor deze leuke stylingklus! Dat is ze (BGL, één van de bedrijven die hier het kerstfeest houdt én de locatie zelf) goed bevallen vorig jaar, fijn toch! Twee vliegen in één klap!

 

IMG_0585 - versie 2 IMG_0586 - versie 2 IMG_0592 - versie 2 DSC_1428 - vierkant DSC_1406

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.