AMP opent deuren nieuw pand!

IMG_1021Ik heb in mijn verleden als accountmanager voor reclamebureau’s heel wat bedrijven bezocht en van binnen gezien, maar slecht weinig zijn me echt bijgebleven. Dat zal me bij het nieuwe pand van AMP Groep niet gebeuren, wat een geweldige werkplek is dat geworden! Helemaal mijn ding! Dat je daar trots op bent, is logisch en dat je dat aan je gewaardeerde relaties wilt laten zien, nog meer! Dus alle reden om de koppen bij elkaar te steken en een interessante middag/avond te organiseren!

Na de ontvangst genoten de gasten van een entertainende lezing door Brenno de Winter, onderzoeksjournalist en gespecialiseerd in IT-beveiliging en privacy, AMP op  het lijf geschreven. Na een toost en met een winterse sangria in de hand werden de gasten, in zorgvuldig geselecteerde shifts, rondgeleid. Deuren die normaal gesloten blijven, gingen voor deze ene keer open…

Achterblijven in afwachting van de volgende shift, een prima alternatief! Goed gezelschap, interessante gesprekken, heerlijke happen en dranken, een sfeervolle ruimte en met een goed gevulde maag en toepasselijke give away richting huis. Natuurlijk met een handgemaakte cappuccino van de barista in de hand, “lekker voor onderweg”.

Geweldig als je als bedrijf zo een duidelijke logokleur en prachtig bedrijfsrestaurant/trainingsruimte hebt, handig ook voor events 😉 Voor mij dan ook een heerlijke ruimte om te stylen. Kijk!

DSC_3515 - versie 2 DSC_3647 DSC_3528 - versie 2 DSC_3649 - versie 2 IMG_1028

DSC_3659 - versie 2 DSC_3667 - versie 2 DSC_3682 - versie 2 DSC_3690 DSC_3697 - versie 2

IMG_1017 IMG_1020 IMG_1021 IMG_1040 IMG_1056

 

Tags: , , , , , , , ,

2 Responses to AMP opent deuren nieuw pand!

  1. Anoniem schreef:

    Mooie foto’s van een zeer geslaagd openingsevenement. Dank Annemaria voor je creativiteit en professionele organisatie!

  2. Anoniem schreef:

    Het was inderdaad een fantastisch georganiseerd event. De sfeer was goed en het zag er prachtig uit. Zeer professioneel en over elk detail was nagedacht. Annemaria je hebt er echt gevoel voor en het is heel prettig om met jou samen te werken. Echt top. Heel veel succes weer met alle volgende opdrachten. Groetjes, Agnes

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.