Anton 50, een Shot in de roos!

DSC_3337 - versie 3Anton werd 50 en wilde een feest. Een middagfeest, zodat ook de kinderen, weliswaar het gros in tienerleeftijd, met hun vrienden aanwezig konden zijn. En ook een stoer feest. Dus geen getut met knippende obers, bloemboeketten, kandelaren en strijkje, maar Anton kennende, zag ik al snel welk plaatje het wél moest gaan worden…

Dat moest een stoer, winters sfeertje worden! Aangezien dat ook één van mijn favoriete stylingconcepten is, kon ik helemaal ‘los’ in het clubhuis van tennisclub Shot, dat perfect in dit plaatje pastte! En thuis geen rommel 😉 Mijn stylingplan bleek een schot in de roos, waar gastheer én -vrouw zich direct in konden vinden… Buiten brandden de vuurkorven, binnen een knapperend haardvuur, houtmanden royaal gevuld met haardhout, enorme banieren langs de wanden met daarop hoog opgestapelde houtblokken-‘de boswachter net klaar’, comfortabele rendiervellen over de banken, hertengewei aan de haard, lekkere loungeseats, veel windlichten met kaarslicht, een heerlijke kop koffie, handgemaakt door de barista vanuit zijn vintage Vespa Ape en dat alles omlijst door het nodige sfeervolle ledlicht (dat maakt t zo gaaf!!) én de loungemuziek van DJ Arno… Zelfs de uitnodiging voor deze happening was in stijl en blijkbaar herkenbaar voor de jarige. “Typisch jij”, bleek een veelgehoorde reactie.

Met een winterse scroppino heette Anton zijn gasten welkom, waarna ook de gasten in een soort elevator pitch van 60 seconden met een Anton-typerend item, gelegenheid hadden Anton toe te spreken, ludiek! Bakx & Meijer verzorgde de heerlijke en creatieve borrelbegeleiders; de geur van de gewokte garnalen roep ik zo weer op, mmmmm!

De jeugd, of beter gezegd jong volwassenen, vermaakte zich prima tussen ‘de oudelui’, met elkaar strijdend aan de tafeltennis- en voetbaltafel, maakten zichzelf enorme taartjes van hamburgerbroodjes en hotdogs uit de altijd leuke hotdogheater, sloegen een balletje op één van de banen van de club of ravotten rondom het clubhuis, kidsproof…

Al met al een geweldig leuke middag, die zoals te verwachten was, niet rond 18 uur ten einde liep ;-). Té gezellige gasten, voor en achter de bar en de Saint Tropez-loungemuziek van Arno zorgden voor een ‘warme’ afterparty rond de haard!

IMG_0937 IMG_0933 - versie 2 IMG_0930 - versie 2

IMG_0919 - versie 2 IMG_0921 - versie 2 IMG_0917 - versie 2

DSC_3337 - versie 2 IMG_0941 - versie 2 IMG_0931 - versie 2

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.