samen 100, dus een daverend dansfeest!

DSC_4139 - versie 2Samen 100, wat een goede reden om te vieren! Dus nodig je je vrienden en familie, tennismaatjes, oude schoolvriendinnen, buren van jaren her (ook die uit het buitenland natuurlijk!), de vrienden van je kinderen, leukste collegae, kennissen van het schoolplein en iedereen die je lief is, uit voor een daverend dansfeest! En laat je Just Marie de boel regelen, zodat je er relaxed naar toe kunt leven, gast op je eigen feest! Graag! De locatie was al snel een feit: het strakke clubhuis van de tennisclub Shot leent zich daar nl. uitstekend voor. Met een verlichte dansvloer, gave DJ, de juiste verlichting, kek meubilair, sfeervolle lentestyling en natuurlijk de heerlijke happen & dranken zijn ongeveer alle ingrediënten voor een goed feest wel aanwezig en kan het eigenlijk al niet meer stuk! Maar als blijkt dat de aanwezige gasten helemaal IN zijn voor een avond swingen op de beat, tja… dan is het natuurlijk he-le-maal geslaagd!

 

DSC_4139 - versie 2 DSC_4151 - versie 2 DSC_4149 - versie 2

DSC_4165 - versie 2 DSC_4142 - versie 2 DSC_4244 - versie 2

 DSC_4236 - versie 2 DSC_4147 DSC_4240 - versie 2

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.