trouwdiner en trouwfeest @ Menno Kroon Private Venue by Just Marie

IMG_5816Heb je in mijn vorige blog al gelezen over de ‘wedding in the woods’ van L&R in het bos bij het Beauforthuis? Na deze bijzondere middag buiten vertrokken de gasten voor een volgende bijzonder onderdeel van het programma naar een volgende bijzondere locatie; Menno Kroon Private Venue in Cothen. Hier werden bruidspaar en gasten ontvangen met vers gekraakte oesters en een glas heerlijk koele Chablis op de Veranda. Wat een weer nog steeds, een zwoele septemberavond!

In de daarop volgende uren genoten L&R en hun familie en naaste vrienden, aan een lange tafel die prachtig gestyled was door Menno himelf, van een uitgebreid diner in de Orangerie. Heerlijk ongedwongen, de ene lieve speech na de andere grappige anekdote, jeugdfoto’s en toekomstwensen wisselden elkaar af, terwijl ondertussen … …de prachtige wijn uit de kelder van R’s ouderlijk huis werd uitgeschonken en de mooie gerechten werden uitgeserveerd. Met dank aan Bakx & Meijer, mijn preferred cateraar. Onder het genot van een handgemaakte cafe latte, werd een grote hoeveelheid Thaise geluksballonnen aangestoken en opgelaten voor & door het bruidspaar. Een prachtig gezicht (al blijven het spannende dingen…) 😉

Een heel goed idee was om alle festiviteiten te verdelen over twee dagen, waardoor deze intieme dineravond heerlijk relaxed kon verlopen. Pas de volgende dag stond het feest gepland, na een ook weer een ontspannen verblijf in Karel V! Lekker zeg!

Zaterdagavond, werden de gasten ontvangen en uitgedaagd samen een jembeesessie, gecombineerd met bodypercussie, te doen. Hilarisch en superleuk om op deze manier een dergelijke groep vrienden en familie van heinde en ver te verbinden! Ongelooflijk dat je in een half uur tijd zo een stuk muziek met elkaar kunt bereiken, lekker opzwepend ook ;-). Van de beelden die vrijdag zijn gemaakt werd een korte pakkende clip gecompileerd, die direct na de jembeesessie werd vertoond. Top Javafotografie! Precies op het moment dat in de clip het bruidspaar weg reed in de oldtimer, kwamen ze in diezelfde wagen de Orangerie binnen rijden! Even een strakke timing, maar goed geslaagd! Het officiële feliciteren in een rijtje hebben we natuurlijk overgeslagen, bruidspaar dook direct de dansvloer op en is er voor mijn gevoel ook niet meer afgeweest! Ja, misschien nog om een paar leuke foto’s in het retro fotohokje te maken of om even uit te rusten op de loungehoeken op de Veranda?

Onder een boog van sterretjes verlieten zij deze mooie avond, hun mooie gasten, deze mooie locatie, dit mooie trouwweekend, op naar een mooie toekomst, startend met een mooie huwelijkstrip onder de zon, met mooie herinneringen! Zucht, mooi beroep toch dit…

De mail die ik de volgende dag van de zus van bruid kreeg spreekt voor zich, dankjewel Sofie!

Lieve Annemaria,
Ben je beetje bijgekomen? Want wat heb je hard gewerkt. Wat heb je het fan-tas-tisch, echt geweldig gedaan!!!!
In het bos, het was een plaatje, een sprookje. Met alle prachtige leuke aankleding en details. En de prachtige lokatie van Menno Kroon, helemaal prachtig gestyled. En  super gave verlichting!!!!! De catering was top en liep gladjes over in alle prachtige dierbare speeches. Het liep allemaal soepel en fijn en alles was super verzorgd. Daardoor kon het stralende paar volop genieten van alles en konden zij geheel ontspannen. Heel veel dank voor ALLES. Echt geweldig. En speciaal dank voor de hulp met de beamer, blij  dat jij er zoveel verstand van had. 😉

Liefs, Sofie

diner:

IMG_5760 IMG_5767 IMG_5762 IMG_5772

IMG_5764 IMG_5774 IMG_5766 IMG_5775

 

feest:

IMG_5811 IMG_5796 IMG_5813 IMG_5828

IMG_5806IMG_5802 IMG_5822 IMG_5797

Tags: , , , , , , , , , ,

One Response to trouwdiner en trouwfeest @ Menno Kroon Private Venue by Just Marie

  1. Lotte en Reinier schreef:

    Wat waren wij vrijdagavond blij dat we zaterdag nog een dag feest hadden. Het vliegt allemaal zo voorbij. Het feest was ook TOP. In een totaal andere sfeer dan de avond ervoor kwamen wij binnen met onze openingsdans. De timing van binnenkomst was perfect door o.a. de organisatie van Annemaria. En tijdens het feest ook weer volop kunnen genieten en de organisatie met een gerust hart lost kunnen laten.
    dank Annemaria!

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.