workshop handlettering op krijtbord

Inspirerende workshop
Handlettering op krijtbord
By Linda op Locatie & Just Marie

Ze zijn niet meer weg te denken bij leuke locaties, hippe koffietentjes, foodfestivals, trendy beachclubs of op de waanzinnige weddings van nu. De prachtig beschreven krijtborden! Die de gasten verwelkomen, ‘the way to the I do’s’ wijzen, uitleggen ‘what to do’ bij de fotobooth of verwijzen naar de cocktailbar.

Leer nu zélf alles over…het handig maken van de verschillende lettertypen & decoraties en hóe je je boodschap/wens/verzoek op een krijtbord zet. Toch echt nét weer even anders dan handettering op papier, waar je met potlood en liniaal je voorbereidingen doet voordat je ‘echt’ gaat… Je wordt meegenomen in de speciale krijtbordtechnieken, handige hulpmiddelen, materialen en leert nog veel meer tips&tricks. Een setje met de juiste krijtstiften krijg je deze dag van ons en neem je lekker mee naar huis. Net als je (eigen) krijtbord met jouw tekst, die je direct kunt inzetten bij je eerstvolgende wedding of event! Een heel pakket inspiratiemateriaal hoort daar natuurlijk ook bij: lettertypen (fonts), decoraties, quotes, voorbeelden, je kunt thuis zó aan de slag en dat gaat gebeuren want het is verslavend leuk! Bekijk onze clip handlettering krijtbord en get the krijtbord vibes too!

Niemand minder dan Viktor  van chalkboard.nl verzorgt deze workshop. Bekend van Flowmagazine, Bagels&Beans en Coffee Company en dé ‘Nederlandse meester van de krijtbordkunst’. Need I say more?

Jij kunt ’t straks ook! Trakteer jezelf op een inspirerende & ontspannen middag, ontmoet andere leuke mensen uit het weddingcircuit, evenementenbranche of locatieland, leer van elkaar, netwerk met elkaar tijdens de ‘blijfuitdefileborrel’ na afloop en maak daarna alle borden, posters en kaartjes zelf…

Wij kijken uit naar je inschrijving!
creatieve groet,

Linda & Annemaria

 

Komende workshop
maandag 25 januari 2016 bij Valleisport in Woudenberg

Tijd
van 13.00-17.00 uur met aansluitende borrel tot 18.00 uur

Kosten
€ 150 excl btw incl. inspiratiepakket en set stiften, alle koffie, thee en andere dranken & home made hapjes deze bijzondere middag (natuurlijk perfect verzorgd door deze leuke locaties!)

Nodig
– neem evt je eigen krijtbord mee, zodat je eerste project direct kunt inzetten. Anders verzorgen wij grote vellen zwart karton, waarmee je aan de slag kunt
– vergeet je visitekaartjes niet

Even praktisch, de voorwaarden
– het minimum aantal deelnemers is 6. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop niet doorgaan en overleggen we graag een alternatieve datum met je.
– inschrijving is op volgorde van aanmelding en pas definitief na ontvangst van je betaling. Vergeet de datum van je keuze niet te vermelden.

Inschrijven
Just Marie
krijtbord@justmarie.nl
06-55724247

 

   

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.