verjaardag in eigen tuin & boomgaard, daar kan geen feestlocatie tegenop!

IMG_0913Alhoewel er legio prachtige locaties zijn om je huwelijk, diner, feest of verjaardag te vieren, er gaat mijns inziens niets boven het ontvangen van je gasten thuis (of bij je ouderlijk huis ;-). Caroline had die mazzel. Bij onze eerste brainstormsessie bespraken we diverse gave locaties aan het strand en rondom Den Haag om haar feest te laten plaats vinden, maar toen we het over ‘thuis’ kregen en het woord ‘boomgaard’ viel… waren we eruit! De tuin met aangrenzende boomgaard, natuurlijk, ik zag het plaatje al helemaal voor me! De maanden erop vormde zich dat plaatje verder. Met het thema “you mean the world to me” vanwege alle mooie ervaringen “all over the world” als leidraad. Aagjeontwerp kon weer los voor een passende prikkelende stationary en stagiaire Olivia maakte in dit thema de ‘wereldse vlaggenlijnen’ die tussen de bomen werden gespannen, zo gaaf!

Ontvangst in de boomgaard tussen de fruitbomen, een heerlijke loungeplek, spelende kindjes die zichzelf vermaakten bij de kindertafels, stoeren taarten op een stoer buffet, met zorg gekozen champagne uit haar moeders land (oh lala!), heerlijke hapjes van Bakx & Meijer (again!), de jars met mooie biologische smoothies, een heerlijk sfeertje! En we hielden het droog, zelfs een mager zonnetje op le moment suprème, de bijzondere & hartverwarmende speech…

Ondertussen werd in de buitenkeuken en op de green egg de laatste hand gelegd aan de mooie gerechten van het diner, kwamen de geuren van rozemarijn en knoflook voorbij. De lange dinertafels, stoer romantisch en Frans gestyled, de troubadours met hun Franse chansons, mooie woorden van mooie familie en vrienden, een typisch Frans kaasplateau, rijkelijk gevuld met bijzonderheden, als grande finale… Een heerlijke avond, met deze grote Franse famille à table…

Bijgaand wat sfeermateriaal! Geniet!

IMG_0934 IMG_0936 IMG_0966 IMG_0952

IMG_0930 IMG_0924 IMG_0976 IMG_0989

IMG_0974 IMG_0946 IMG_0928 IMG_0929

IMG_0979 IMG_0923 IMG_0909 IMG_1008

Tags: , , , , , , , , ,

One Response to verjaardag in eigen tuin & boomgaard, daar kan geen feestlocatie tegenop!

 1. Anoniem schreef:

  Wat stond ik ook precies een jaar geleden ‘s morgens tevreden en voldaan op, de dag na mijn feest in de tuin en boomgaard van mijn moeder, mijn ouderlijk huis. Mede dankzij Annemaria/ (Just) Marie en bijbehorende ondersteuning een heel bijzonder en persoonlijk 45e verjaardagsfeest. Geraakt tot in het diepste van mijn ziel tot de dag van vandaag dit zo te hebben mogen ervaren. Ook veel zeer positieve reacties gekregen van genodigden.

  Annemaria heeft de gave ècht te luisteren en zich in de klant, gesprekspartner in te leven, te inspireren wat eventueel nog toe te voegen en dit vervolgens te verwezenlijken met en naast mij met een grote persoonlijke inspirerende touch. Oog voor het geheel en detail, in lijn met wat in de onderlinge voorbereidende gesprekken naar voren kwam en nog veel meer. Dit was niet zomaar een feest maar een hartverwamende ervaring waarin ik een nog grotere verbondenheid voelde met de aanwezigen, van persoon tot persoon en samen.

  Heb nog steeds een heel voldaan gevoel en zo veel mooie herinneringen die blijven voortleven. Heel mooi en zeer dierbaar!

  Marie,
  Nogmaals enorm bedankt voor jouw zeer professionele en persoonlijke voorbereiding, toewijding en resultaat. Ik had daarvoor al zeer positieve referenties over jou en een heel positieve ervaring met jou bij een ander feest.
  Met jou aan mijn zijde wist ik van het begin tot aan het einde dat dit inderdaad super zou zijn en dat was en is nog steeds een heerlijk gevoel!

  Un grand merci!
  x
  Caroline

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.