winters tuinfeest, natuurlijk wel!


Jan Willem werd 50 deze winter. En wilde een feest, een tuinfeest. “Winters, basic, stoer, sneeuw, geen getrut”… Doen we! Dus werd er een vloer gelegd en een deels transparante tent in de tuin geplaatst. Grote karpetten, stoere steigerhouten statafels en krukken met zitting van bont, gave designheaters, robuuste rotan meubelen met een halve kudde schapenvachten, manden vol haardhout, rendiervellen over de DJ-booth en banieren met nog meer hout langs de wanden. Voordat JW & family ’s morgens vertrokken voor de nodige hockeypartijen was het nog een kale lege witte tent, bij thuiskomst een gezellige stoere houten blokhut die ook nog eens warm bleek te kunnen zijn! Binnen was het al onherkenbaar gaaf, maar er was nog een grote verrassing, de tuin buiten de tent leek wel een sprookje! De bomen in de tuin metgaaf blauw uitgelicht, blauwe ledbollen tussen de kale beplanting, twee huge brandende vuurkorven, overal windlichtjes en …. het sneeuwde! Die avond kon NIET meer stuk!

De supercrew van Bakx & Meijer zorgde voor de bijpassende food & beverage: hete gluhwein uit de heksenketel als welkomstdrankje en diverse heerlijke warme happen. En na het aanbieden van een zeer toepasselijk en warm kado (goed voor nog vele avonden nagenieten in de tuin bij een knapperend vuur!) dook de vrouwelijke DJ Amica Nova achter de winterse DJ-booth en zorgde dat iedereen zich tot diep in de nacht warm danste! Wat een gaaf feest weer! En dat toch gewoon in de winter, buiten, natuurlijk!

 

 

   

Tags: , , , , , , , ,

2 Responses to winters tuinfeest, natuurlijk wel!

  1. Anoniem schreef:

    Wat een geweldig feest heeft Just Marie voor mijn man Jan Willem georganiseerd. Het overtrof al onze verwachtingen. Het leek wel een sprookje, zowel de prachtig ingerichte feesttent als onze tuin eromheen. Tijdens het feest genoten we van alle gezelligheid met onze familie en vrienden, heerlijke happen en fijne muziek! Dank je wel Just Marie voor de geweldige organisatie voor, tijdens en na het feest en vooral je persoonlijke benadering. Ik kan haast niet wachten tot ik zelf 50 word!!

  2. Anoniem schreef:

    Naast het enorme genieten van het feest heb ik ook enorm genoten van de samenwerking met Annemaria. Uitermate prettige afstemming en flexibel waar nodig dan wel gewenst. Een voorbeeld daarvan was de wens om een specifieke DJ te laten draaien. Annemaria vond dat wel interessant en heeft het perfect kunnen invullen. Met haar op deze manier een party geven maakt het feest compleet!

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.