Black & Botanical

Wát n mooi feest was dát, de eerste mooie avond van het jaar, in de mooie tuin van dit mooie stel! Afgelopen zomer werd ik benaderd door E&R, “wij willen een feest, een echt feest, met alles erop en eraan!” Een datum werd bepaald, plannen gesmeed, gastenlijsten samengesteld, save the date & al het bijbehorende drukwerk ontworpen (aagjeontwerp), diners voorgeproefd en stylingthema’s bekeken. DJ Jarnoo werd benaderd, artiest Mick Harren uit het Amsterdamse getrokken en Myra van MDG Productions ingeschakeld waarmee een serieuze openingsdans werd ingestudeerd, zo cool! Begonnen met een prachtige stretchtent over de gehele achtertuin, bij nader inzien toch (en gelukkig) een andere prachtige tent gereserveerd (van Dalsen), zwart met transparant dak en deels zijwanden, zodat het bij minder weer (April doet wat hij wil…) toch behaaglijk blijft. Prachtig zoals dan bij het invallen van de avond de aangelichte bomen eruit ‘spatten’! Met heel gaaf meubilair in pallisanderhout, de Black & Botanical-styling van mijn hand (zo blij met het resultaat!) en de verlichting werd de tent verder ingevuld.

Ik word altijd heel blij als ik de gasten verwelkom en zie hoeveel moeite een ieder ervoor deed aan de dress code te voldoen, al was de vraag ‘a touch of…’. Prachtig, helemaal in stijl met het totaal!

Na de eerste bubbels, felicitaties en speeches genoten E&R de rest van de avond met hun kindjes & gasten van een mooi walking diner met dito wijnen & cocktails (catering by Bakx & Meijer), openingsdans, muziek, dansen, sfeer, gezelligheid én elkaar! Geniet even mee van de prachtige foto’s van Petronellanitta (en een paar van mijn hand, de mindere uiteraard 😉 en bekijk ook de portfolio.

    

    

    

 

 

 

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.