‘club’ Schaerweijde

Begin februari heb ik een fantastisch feest mogen organiseren voor vader en zoon, die samen 110 werden. Locatie voor het feest was het clubhuis van hockey- & golfclub Schaerweijde in Zeist. Normaliter een praktisch, stoer, hufterproof en functionele ruimte voor sportief gebruik; voor een feest als dit moest er mijns inziens wel “eventjes wat gebeuren”. Ik had sterk de behoefte deze ruimte compleet anders dan anders te laten zijn en de jarigen en hun gasten vooral enorm te verrassen…

Met het feit dat de gastheren hier “kind aan huis zijn” was het thema “huiskamer” helder; hiermee ben ik dan ook creatief aan de slag gegaan. Het resultaat was geweldig, getuige de verbaasde gezichten van de gasten! “Waar is Schaerweijde gebleven?” In de ene hoek werd een gezellige loungehoek ingericht, met vooral veel sfeervol zwart en accenten in paars en rood. Compleet met piano, haardvuur, family-fotolijsten en chesterfieldbank! In de ruimte waar gedanst werd voerde warm wit de boventoon, met trendy wit meubilair, gekleurde ledverlichting, mega designlampen XL en als klapper op de vuurpijl een verlichte dansvloer. De IT Amsterdam was er niets bij!

Schaerweijde zorgde voor een zeer smakelijk walking dinner en de DJ werd tijdelijk onderbroken door een optreden van de look a like van niemand minder dan Frank Sinatra! Kortom, een zeer geslaagde avond!

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.