Floor&Roeland ‘veroveren’ Kasteel Sterkenburg

Floor had het me al eerder toevertrouwd, “wij zijn nog niet getrouwd, maar àls, dan weten we je te vinden!”. Super natuurlijk toen ze dit voorjaar mailde, “het is zover!” Plan was een intiem weekend met familie, kinderen & directe vrienden op een intieme locatie en de week erop een knalfeest voor ruim 200 man ergens in de stad. Aan de slag, weddingplanner!

Decor voor dit herfsthuwelijk was Kasteel Sterkenburg in Driebergen, waar ik eerder over schreef. Een prachtige buitenlocatie waar al het groen nu prachtig goud, rood en oranje kleurde, geweldig voor de foto’s! En het was zowaar aangenaam, droog (omdat de 50 paraplu’s paraat stonden waarschijnlijk) & zonnig! Fotograaf Jennifer Hejna, die eerder ook de preweddingshoot deed en daarmee een geweldig gastenboek maakte, genoot; zoveel moois om vast te leggen! Leuk detail, de ‘elegante’ groene kaplaarzen om de witte hakken van de bruid te sparen tijdens de fotoshoot vooraf, zie eerdere blog en de foto…

De ceremonie zou plaatsvinden in het knusse 13e eeuwse kapelletje van het kasteel, erg gaaf! Helaas was er vlak voor datum iemand (hopelijk geen bruidspaar) door het schattige antieke bankje gezakt… En hoe mooi de tronen ook waren, het is HET moment om lekker tegen elkaar aan te zitten! Dus ging mijn witte inflatable chesterfieldbank mee, de Blofield! Geweldig ding, helemaal leuk voor een huwelijksceremonie en erg kek in deze karakteristieke historische omgeving.

Rode draad in het leven van F&R is Terschelling, waar vele mooie (ondanks regenachtig) dagen zijn doorgebracht, met alle bijbehorende anekdotes natuurlijk! Deze trouwdag was dan ook heel subtiel ‘with a touch of Terschelling’. Niet alleen verwerkt in de speeches, maar ook in de trouwring voor Floor en in de bruidstaart; vijf taarten die samen de vlag van Terschelling vormden, mooi van Chatelaine!

Van Harte Producties (zus van de bruid!) deed natuurlijk de videoproductie. Met de spetterende trouwclip zal volgende week het feest worden geopend; kan iedereen nog even meegenieten van dit weekend!

De elf kinderen hadden vooraf hun eigen uitnodiging ontvangen, geen formele trouwkaart maar natuurlijk een ridder- en kastelenvariant, leuk Janneke van PlanPuur! Zij hadden dit weekend hun eigen domein en hun eigen ‘trouwactiviteiten’ onder leiding van Eva & Roos van La Nou Nou, heerlijk! Iedereen blij, kids lekker bezig (minifotograafjes in de dop!), ouders lekker relaxed aan de babbel en de borrel en ik alle aandacht voor de grote mensen (en kon ik me ondertussen ook nog bezighouden met de weddingstyling!) De kids sliepen ’s nachts met z’n allen in het Adelaarsnest, super spannend natuurlijk, terwijl de ouders van een heerlijk diner & the afterparty in de catacomben van het kasteel genoten. Zo kon het vooral ‘lekker laat’ worden….

Met een, ook weer vooral informeel, ontbijt aan de lange keukentafel (en wat kleine oogjes) sloten we het weekend af. Wat gaat het toch altijd snel als het leuk is! Gelukkig staat er nog een vervolg op het programma, volgende week groot feest in het Courthotel!

Tot dan!

         

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

One Response to Floor&Roeland ‘veroveren’ Kasteel Sterkenburg

  1. Floor en Roeland schreef:

    Wauw, wat een locatie, wat een gasten en wat een sfeer, helemaal top……Annemaria bedankt voor je enthousiasme en betrokkenheid en de perfecte organisatie!

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.