Just Marie ‘organiseert’ corsage voor kerstfeest Tweede Kamer der Staten-Generaal

Ik voel me best vereerd… Afgelopen weken heb ik me bezig gehouden met een wel heel leuke opdracht voor de Tweede Kamer der Staten-Generaal, ja die dus! Tijdens het kerstfeest, dat helemaal in het teken van ‘licht’ stond, kregen alle (350) gasten een corsage opgespeld. Een corsage passend bij het thema ‘licht’ dan ook natuurlijk! Dit keer voor Just Marie dus geen weddingstyling, geen interieurstyling, maar ‘gueststyling’, creatief anyhow…

Stad en land heb ik afgezocht, VS, China, Japan en verder, een heleboel flikkerende, disco-achtige, knallerige of veel te zwak ‘glowing stuff’-ellende trok aan mijn beeldscherm voorbij, totdat….. Nou ja, kijk zelf maar, dit is ‘m geworden’ “Feestelijk Licht”. Een mini-peertje met kleurrijk ledlicht, zacht vloeiend overlopend van kleur, aan een rijke strik van ivoorwit satijnlint, speldje erachter et voilà! Afgeleverd in vier feestelijke witte dozen met strik, helemaal af (en gelijk klaar om uit te geven bij de entree van het feestelijke atrium)! Een stijlvol alternatief voor de traditionele bloemcorsage trouwens, deze ga ik onthouden voor één van mijn volgende bruiloften of andere evenementen!

       

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to Just Marie ‘organiseert’ corsage voor kerstfeest Tweede Kamer der Staten-Generaal

 1. Sabina schreef:

  Beste mevrouw,

  Ik ben zeer geïnteresseerd in deze corsages. Ze zijn zo leuke en apart! Wat zou het kosten om er 50 te laten maken (paars lintje en paars led lampje met een magneetje ipv speldje)? Zeer veel dank!

  Met vriendelijke groet,
  Sabina

 2. Annemaria schreef:

  Beste Sabine, ze zijn zeker leuk! Als je mij even een mail via mail@justmarie.nl stuurt kan ik je eea toelichten, ik kan je nu niet bereiken nl. Tot snel!

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.