One Response to huwelijk Karin & Olivier op Slot Zeist: “c’est une belle histoire…”

 1. Karin en Olivier schreef:

  Wat hebben wij een fantastische dag gehad. Helemaal af, helemaal top! En daarin had Just Marie een belangrijke rol. MERCI!
  Haar rol als ceremoniemeester was super. Het programma lag tot in de details vast in het draaiboek. Met een gerust hart lieten wij de 29e alles los. En inderdaad, de dag liep gesmeerd. Dit vonden niet wij alleen, ook onze gasten hebben dit benadrukt. En ondanks onze uitvoerige voorbereiding waren er toch nog verrassingen voor ons. Leuke en mooie verrassingen.
  Ook de styling was prachtig. Ons huis, de auto, het Slot, de tuin, het plein, alles in thema en kleur. Smaakvol!
  Tevens was Just Marie onze weddingplanner, een combinatie die eigenlijk een must is. Just Marie was overal van op de hoogte. Bijna alle contacten liepen (uiteindelijk) via haar. Ze zegt niet teveel, Just Marie ontzorgt.
  Onze complimenten voor haar organisatie talent, haar perfectionisme en haar creatieve geest. Daarnaast is Just Marie meer dan goed bereikbaar en haar reacties volgen even snel. Ze pakt alles aan en is zeer betrokken. Just Marie bruist van energie, is vriendelijk, gezellig en verzorgd. Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking. En het is nog niet afgelopen. Ook de “nazorg” krijgt alle aandacht. En volgens ons wacht ons (wederom) nog een verrassing 😉

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.