Boskapel Zeist, voor één avond Club Kerckebosch…

Ooit het koetshuis van Landgoed Pavia in Zeist, daarna omgevormd tot kerk, gisteravond het decor voor de WAANZINNIGE Silver Party van Dorine & Camiel die beiden “nog net niet zilvergrijs zijn, maar net wel 40…”! De echt prachtige locatie met een prachtige ligging aan een grote bosvijver in de bossen van (centrum) Zeist, van buiten strak wit, is van binnen, laten we zeggen, wat ‘oubollig’…, maar prima functioneel! Just Marie, als eventplanner verantwoordelijk voor de hele organisatie en voor de styling, wist de kerk met ‘een paar slagen’ (en nog een beetje ;-)) om te toveren tot een hippe, kekke feestlocatie waar ze in Amsterdam jaloers op kunnen zijn…

Vanuit de verte was de roze verlichte kerk door de bomen al te zien, dat er geen ongelukken gebeurd zijn… ! We hebben zelf een extra rondje over de rotonde gemaakt, zo’n gaaf gezicht! Langs een pad met dezelfde lampionnetjes als die van de uitnodiging (ook by Just Marie ;-)), werden de gasten naar de feeëriek verlichte entree van de kapel geleid. Daar de grote verrassing, de anders altijd ‘oubollige’ zaal, nu strak wit, sfeervol roze aangelicht, lange tafels met sjiek wit linnen opgedekt, een zee van kaarslicht, op de achtergrond een strijkje, “is dit de Boskapel?”

Geweldig hoe alle 125 gasten gevolg gaven aan de dress code ‘some silver’: van zilveren maskers, wimpers en glitterjurkjes tot ‘Ron Brandsteder blazers’ , mannen met ‘roesjesbloesjes’ en zelfs zilveren herenschoenen, waar haal je het vandaan? En dan vergeet ik nog die zilveren herenpantalon, supergaaf!

 

Tijdens de ontvangst met de altijd favoriete scroppino welkomstcocktail en het diner, een proeverij van Italiaanse heerlijkheden, kwamen de ‘good old times’ weer boven met het optreden van de Utrechtse Studenten Zigeunerband Tzigane. Iedereen relaxed aan tafel, kids uitbesteed, Figi geboekt of een feestlocatie op kruipafstand, een heerlijke avond te gaan! Het natafelen mocht niet al te lang duren, met het eerste nummer van de DJ stond de dansvloer in no time stampvol en die is niet meer leeg geweest, top dus!! De bar ook niet trouwens… Wat een avond, wat een verrassing, wat een feest, wat een spektakel, niet zilver maar GOUD!

Ik laat snel de eerste (styling-) foto’s zien, eerst ‘even’ opruimen…. En lampionnetjes maken met de kids, voor vanavond…!

Was je erbij? Ik hoor graag wat je ervan vond 😉

 

 

 

 

Tags: , , ,

3 Responses to Boskapel Zeist, voor één avond Club Kerckebosch…

 1. Anoniem schreef:

  Hoge verwachtingen (we kenden Just Marie van andere feesten), maar ze heeft ’t allemaal helemaal waargemaakt!! De boskapel omgetoverd tot een hippe lounge club waar we aan lange tafels heerlijk hebben gegeten. Vervolgens ging ’t dak er echt heeeeeelemaal af!!!! Met 125 man onafgebroken gesprongen, gedronken en gelachen op de dansvloer. Precies zoals wij het van tevoren voor ogen hadden!! Annemaria, SUPER SUPER SUPER! Ontzettend bedankt; je hebt de sfeer helemaal weten neer te zetten!

  Liefs, Camiel & Do

 2. Ha Annemaria,

  Bedankt voor een geweldig feest! Erg leuk concept om eerst met z’n allen lekker te eten en dan te feesten! En helemaal tot in de details perfect uitgewerkt. Daarom complimenten en dank aan Just Marie!

  Groeten van Rin-Sjoerd en Ine

 3. Anoniem schreef:

  De foto’s geven een getrouw beeld van hoe mooi en strak de enigszins ” saaie” boskapel is veranderd in deze superlocatie. Niet alleen de aankleding maar ook de catering, muziek en dansende fotograaf waren helemaal top!!! Annemaria, je hebt jezelf weer overtroffen.

  Groet Mark en Annemarie

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.