business events

Just Marie inspireert & organiseert, ook bij zakelijke evenementen!

Staan teamspirit en werksfeer binnen jouw bedrijf hoog in het vaandel? Wordt het hoog tijd iets met de medewerkers te ondernemen? Moeten je mensen geprikkeld, gemotiveerd, geïnformeerd, wakker geschud of gewoon op een leuke manier beloond worden voor hun inzet? Of is het binnen houden van goede, opgeleide en gedreven medewerkers een issue? In een andere sfeer en setting bereik je vaak heel bijzondere resultaten, wordt wederzijds begrip verkregen, onderlinge banden versterkt. Ideale tools om dat te bereiken zijn bijvoorbeeld een actief of recreatief bedrijfsuitje, teambuildingdag, sportdag en personeelsfeest. Maar ook met workshops of een thematisch trainingsprogramma kunnen mooie doelen worden gerealiseerd.

Ook het binden van klantrelaties is vandaag de dag belangrijker dan ooit! Trouwe klanten vormen de basis voor de continuïteit van je bedrijf, zuinig op zijn dus! Primair bereik je dat natuurlijk door de kwaliteit van je dienst of product, de prijsstelling, de service. Maar de feeling good, de hoge gunfactor zijn minstens zo belangrijk. Elkaar treffen in een informele setting dragen daar positief aan bij. Events voor deze belangrijke doelgroep zijn ondermeer een klantrelatiedag, golfevenement, incentive travel of bijbehorend ladiesprogram, productlancering, beursdeelname, congres.

Neem daarnaast de bijzondere gebeurtenissen binnen jouw bedrijf die uitnodigen tot een vaak feestelijk evenement: een jubileum, opening van het nieuwe pand, open huis of het jaarlijkse kerstdiner en sinterklaasfeest voor de kinderen van de medewerkers.

De organisatie van dergelijke evenementen zal jouw core business niet zijn, dat is het voor Just Marie wel. Zij vangt deze tijdelijke extra werkdruk moeiteloos op. Zij ondersteunt bij het vinden van de juiste locatie, aankleding van het eigen bedrijfspand, de juiste catering, het verrassende entertainment, het samenstellen van het juiste programma, de communicatie eromheen en alles wat er in de loop van de tijd op de to do lijst komt te staan. Doelgroep, doelstelling, bedrijfscultuur, jouw eigen ideeën en budget worden nauwlettend bewaakt.