verrassing

Stel je eens voor. Jullie vrienden en familie, achterin je eigen tuin, uitgenodigd voor een casual feest ter ere van een bijzondere verjaardag, housewarming of zomaar. En dan ineens…, stapt er een ambtenaar van de burgerlijke stand in vol ornaat binnen! Hoezo jarig, hier gaat getrouwd worden!

Een verrassingshuwelijk is ideaal voor het stel dat een anders-dan-anders trouwfeest voor ogen heeft en/of ‘geen gedoe’ vooraf wil. Het effect achteraf is echter des te leuker! En Just Marie spreekt uit ervaring! Bekijk bijvoorbeeld maar eens de trouwclip van Mascha & Michèl.
‘Anders dan anders’ stond op de uitnodiging voor ons tuinfeest gezet vanwege onze 40e verjaardagen… (Bijna) niemand wist (zelfs onze kindjes niet) dat wij die avond, in onze eigen tuin, ging trouwen! Het werd een knalfeest waar iedereen het nog steeds over heeft!

“Toen we zo kort voor datum besloten dat we het zo wilden aanpakken, was meteen duidelijk dat jij dit spektakel moest organiseren. Vanaf het eerste gesprek voelde je feilloos aan wat we wel maar ook vooral niet wilden (simpel en vooral geen gedoe!)

Geen makkelijke opgave als alles in het geheim moet,  jullie en onze kinderen ook nog bij elkaar op school zitten en het dus vooral niet mag opvallen dat we elkaar wel heel erg vaak spreken….

De voorbereidingen verliepen vlekkeloos maar voor ons vooral relaxed: naast veel voorpret was het heerlijk dat jij vol goede ideeën zit, overal aan denkt en alles heel goed voorbereidt: echt noodzakelijk voor ons met 2 drukke banen en 3 kids!

Het (trouw)feest zelf..? Waar zal ik beginnen…’gewoon’ een avond om nooit meer te vergeten! Het begon al met hoe alles er uit zag: een superstrakke, maar zeer stijlvolle aankleding met heel veel pioenrozen. De ceremonie zelf was lekker ongedwongen, onze kindjes erbij, veel gelachen en een prachtig (gelijktijdig!) JA-woord! En na de kus, hup de dansvloer op (en niet alleen wij!), hoezo feliciteren..?!  Een top DJ, zalige happen…de oesterman was er één van ;-).En wat zijn wij blij met de prachtige foto’s en de clip die we de dag erna al naar iedereen hebben kunnen mailen!

Het was erg leuk om te ervaren dat alle mensen die jij (individueel) voor ons feest hebt ingeschakeld samen hebben geopereerd als een echt team, knap! We hebben zoveel complimenten gekregen over de wijze waarop jij dit alles hebt georganiseerd en dat dit vooral ‘zo helemaal ons’ was! Annemaria wat heb jij ons (en iedereen!) een geweldige avond bezorgd!”

Dankjewel! Michèl &Mascha