verjaardag

kinderpartijtje
Voor de ene ouder is de organisatie van het kinderpartijtje voor zoon- of dochterlief een feest, de ander vindt het echt een bezoeking! Geen idee wat kids tegenwoordig leuk vinden, geen tijd, geen creativiteit, geen ster in het bezig houden van (andermans) kinderen…  Herken je jezelf, maar heb je binnenkort wel deze missie te volbrengen? Verplaats je met Just Marie in de wereld van jouw grut en maak er, voor de kids én voor jezelf, een megafeest van! Van themafeestje thuis compleet met limonadefontein, tot actief/creatief/stoer buiten de deur. Just Marie regelt alles: van uitnodigingen, hapjes & drankjes, uitdeelzakjes, versiering tot foto’s en alles wat er verder bij komt kijken.

eindelijk 18!

Eindelijk volwassen! Daar hoort dus een volwassen feest voor je volwassen ‘kind’ bij! Dat ligt voor iedereen anders, vul zelf maar in. Inspiratie nodig, bel Just Marie. Van spetterend tuinfeest met dj en cocktailbar, blingbling-hightea met vriendinnen tot een event op de kartbaan, waar de jarige alle gasten onverwacht een half uurtje achterlaat voor de eerste autorijles, surprise…

bijzondere verjaardag
Word je 30, 40, 50, samen 100, 65, 75 enzovoort? Of samen met je gezin 100, ook leuk! Elke bijzondere leeftijd verdient een bijzondere viering. Neem contact op met Just Marie, vertel jouw wensen en laat je inspireren tot een uniek themafeest, strandfeest, picknick, high tea, tuinfeest of noem maar op. Regel jij de gasten, regelt zij de slingers.

De familie Meijerink werd met het hele gezin 100. Zij schreven: “Wat een heerlijk cowboyfeest was het. We kijken er met veel plezier op terug; zo zou je wel elk jaar je verjaardagen willen vieren! En de organisatie kun je aan Annemaria overlaten: van heerlijk cowboy-eten, lekkere wijn & Corona, gezellige muziek, een heuse rodeostier tot spelletjes voor de kids. Aan alles was gedacht… Complimenten!!”


Gerard en Irene, na het feest vanwege Gerard’s 40ste en zijn vader’s 70ste verjaardag, samen 110! “Just Marie heeft het fantastisch gedaan! Bij de eerste afspraak hadden we meteen het gevoel ‘nou, hèhè dat is geregeld!’ Binnen een week kwam Annemaria terug met een gedegen plan vol creatieve ideeën. Ze nam, na goedkeuring van het feestplan, gelijk initiatief en nam haar verantwoordelijkheid. Bellen, mailen, bevestigen et cetera. Met alles wat ze deed informeerde ze ons, goede communicatie noemen ze dat. Het werd een fantastisch feest, mede door haar inbreng voor de goede styling en de rol van aanspreekpunt/ceremoniemeester tijdens het feest. Voor ons was het heerlijk om gewoon naar een leuk feest te gaan en na afloop lekker weer naar huis te kunnen. Alles was onder controle. Kortom de volgende keer vragen we Annemaria weer!!”