kraamborrel

kraamborrel
Hoe geweldig het ook is om je kindje trots aan iedereen te kunnen laten zien, veel jonge ouders hebben het na een eerste intensieve week kraambezoek wel gehad, de nachten beginnen op te breken, de dagelijkse beslommeringen weer hun plek te krijgen. Vaak lopen er nog één of meer kleintjes rond die hun aandacht opeisen.

De oplossing is een “alles in één keer kraamborrel” na een paar weken, als jullie je ritme weer terug beginnen te krijgen. Thuis of op een leuke locatie, alles in stijl, met een prachtige tafel voor heerlijkheden, roze of blauwe bubbels, de coole limonadefontein en ander vermaak voor de kinderen. En een relaxed stel ouders met blije baby na afloop…

 

babyshower
Dit is het (uit Amerika overgewaaide) verrassingsfeest voor de aanstaande moeder, volgens traditie georganiseerd door haar vriendinnen of familie. Maar wat let je om het zelf te organiseren? Omdat je niet wilt worden overvallen op het laatste moment, nu zin hebt in een feestje én nog barst van de energie? Doen!

Wil je het niet bij de gasten neerleggen maar moet het een toch een beetje een verrassing voor jezelf (of voor je vrouw) worden? Just Marie spreekt uit ervaring en regelt het graag voor je.