weddings

Trouwen kan op zoveel verschillende manieren, momenten en locaties. Van groots en uitbundig tot klein en intiem, van megahip tot super traditioneel inclusief alle trouwetiquette. Voor het ene bruidspaar is de prachtige trouwzaal van hun Gemeente het einde. Het andere stel wil de meest persoonlijke ceremonie op de plek waar “het allemaal begonnen is”, in de achtertuin (met moonlight) of in een klein pittoreske kerkje, “burgerlijk”, niet “kerkelijk”.

Eén ding is zeker, trouwen kan tegenwoordig overal en op elk tijdstip! Niet alle Gemeenten werken daar overigens aan mee, maar Just Marie kent de perfecte oplossing. Informeer gerust.

Is de partner van je dromen van hetzelfde geslacht? En trouwen jullie grote wens? Doen! Nederland reageert positief op het homohuwelijk, dus why not? Geweldig toch?

Hoe moet júllie trouwdag eruit gaan zien?  Laat je door Just Marie inspireren en bekijk de verschillende huwelijken in de menubalk. Just Marie heeft uitgebreide ervaring met en bruist van de ideeën over deze weddings en staat open voor allerlei andere te gekke ideeën, locaties, thema’s et cetera!

Begint het te kriebelen? Bel of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en laat je informeren wat Just Marie voor jullie kan betekenen. Als weddingplanner van A-Z en/of als ceremoniemeester op de dag zelf. Genoeg aan een creatief trouwconsult vooraf, zodat je met een schat aan informatie zelf aan de slag kunt? Prima!

Kiezen jullie ervoor niet te trouwen maar een geregistreerd partnerschap af te sluiten? Dan is de informatie op deze pagina’s ook voor jullie interessant!