ceremoniemeester

Zijn jullie zelf grote organisatietalenten en doen jullie de voorbereidingen voor de bruiloft het liefst zelf? Leuk! Maar op de grote dag wil je niet met je eigen draaiboek rondlopen… Uitbesteden aan iemand uit het gezelschap kan heel goed. Besef wel dat dit ‘erebaantje’ voor veel mensen erg stressvol en dus een grote belasting is. Relaxed genieten van jullie huwelijkdag is er nog nauwelijks bij.

Just Marie neemt die rol graag over! Met jullie voorwerk maakt zij een sluitend draaiboek en kan eventueel nog ontbrekende zaken tackelen. Op de trouwdag zelf is Just Marie aanwezig om ervoor te zorgen dat alles volgens plan loopt en iedereen volop kan meegenieten.

Wil je toch die ene vriend(in) of familielid niet passeren? Just Marie werkt graag met jullie ‘eigen’ ceremoniemeester samen. Hij/zij als vertrouwd gezicht en aanspreekpunt voor de andere gasten (bijvoorbeeld ook als spreekstalmeester), Just Marie meer ‘achter de schermen’ om locaties te checken, leveranciers te ontvangen et cetera. Kunnen we samen het bruidspaar verrassen!