personal shopper

 Voor veel mensen is het kiezen van een geschikte outfit voor een huwelijk echt een feest, eindelijk weer eens LOS! Voor een ander is dit juist een crime: “hoe zit het ook al weer met de dresscodes, hoe hou ik me aan het thema zonder dat ik mezelf geweld aandoe, hoe zorg ik ervoor dat ik er tijdens kerk/receptie en feest goed uitzie zonder een compleet nieuwe garderobe aan te schaffen en ben ik met dit nieuwe (of bestaande) setje nu niet overdressed of underdressed”? Vragen, onzekerheid, ongemak; zooo jammer want het kan zooo leuk zijn!

 

Just Marie stelt je graag voor aan Charlotte van Wardrobe Wizard, Charlotte  biedt uitkomst! Charlotte kan de bruid bijvoorbeeld begeleiden bij de aankoop van de jurk en accessoires (en met die informatie ook de bruidegom op weg helpen voor de mooiste combinaties!).

Ook het begeleiden van de beide moeders behoort tot de mogelijkheden; hoe vaak is de ene moeder niet veel uitbundiger dan de andere moeder gekleed (voor beide dames uiteindelijk niet comfortabel), passen deze belangrijke dames in het geheel niet bij/naast elkaar en is het knalrode pakje van de moeder van de bruid net wat teveel aanwezig op alle belangrijke foto’s…. Wardrobe Wizard kan beide dames afzonderlijk (of indien gewenst gezamenlijk!) begeleiden in de aanschaf van de ideale persoonlijke outfit, maar zodanig dat er een perfecte match is! Personal shoppen dus!

Het bovenstaande geldt natuurlijk ook voor de bruidsmeisjes, of deze nu 4, 5 en 7 zijn of volwassenen… Leuk als de dames in kwestie zo gekleed zijn dat ze ieder individueel uniek zijn, maar samen een prachtige eenheid, bijvoorbeeld door de kleur van een thema te volgen in stoffen, sjaals, accessoires… Ik verheug me nu al op de prachtige foto’s die zo gemaakt zullen worden!

Personal shoppen wil trouwens niet altijd zeggen ‘enorme bedragen spenden op de PC Hooft’….. Wardrobe Wizard is oorspronkelijk gespecialiseerd in kastopruimingen. Wat heb je hangen? Welke combinaties kun je maken? Welke basics mis je? Wat past bij jouw figuur en wat niet (meer)? Misschien heb je met de aanschaf van net dat ene bijzondere stuk een geweldige outfit te pakken, gecombineerd met een en ander uit je eigen ‘winkel’! Het proberen waard!

Eventueel is dit alles te combineren met bijvoorbeeld een workshop op de vrijgezellendag. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Charlotte maakt graag een plan op maat!
info@wardrobewizard.nl