private events

Het leven is een feest en moet gevierd worden! Er zijn zoveel bijzondere momenten en belangrijke stappen in je leven; die wil je toch vieren? Delen met die fantastische mensen die een bijzondere rol spelen in je leven? 

Heb jij/jullie binnenkort zo’n bijzonder ‘once in a lifetime’ moment, dus alle reden tot een goed feest? Nodig  je vrienden & familie uit, laat de kurken knallen en zorg dat gasten als vanouds uit hun dak gaan op de dansvloer!

Denk bijvoorbeeld eens aan een tuinfeest, een themafeest of strandfeest. Of pak het wat rustiger aan, met een kleiner gezelschap aan een rijkelijke picknick op een afgelegen stukje strand of high tea op de hei. De jaarlijkse reünie met de familie of met je jaarclub (na al die jaren nu mét kroost, veel kroost)? Zien jullie twee maanden kraambezoek niet helemaal zitten en zoek je een relaxed alternatief in de vorm van een kraamborrel?

Misschien heb je helemaal geen reden, maar wel zin in een feest? Doen! Het is leuk iedereen weer te zien, te spreken, de banden aan te trekken. Iedereen is druk en daarom vaak blij met deze gecombineerde meet&greet happenings…

Just Marie is ervaren partyplanner en helpt je/jullie graag bij de invulling van jullie ‘private event’. Samen brainstormen we over de wensen, de plannen, de mogelijkheden en bespreken we de taakverdeling. Wil je zelf bepaalde onderdelen regelen? Super! Wil je geen stress, gedoe en to do-lijstjes vooraf, maar vooral “te gast” zijn op je eigen feest? Nog beter, Just Marie stort zich graag op al het regelwerk rondom de invulling, de organisatie, de leveranciers et cetera. Geniet zelf vooral van de voorpret en vermaak je tijdens het feest vooral lekker met je gasten!