limonadefontein

De eyecatcher van het kinderfeest, een heuse limonadefontein, waarmee de kids zelf hun drankje kunnen tappen… Succes verzekerd, want de fontein is nog verlicht ook!

De huurkosten bedragen 25,00 (excl. limo) met een borg van 50,- die je natuurlijk terugkrijgt zodra de fontein heelhuids en schoon terugkomt. Ik lever er een schone jerrycan bij zodat je de fontein goed kunt vullen en voorraad kunt maken voor een volgende ronde. Ik zal je ook tips geven welke limonade goed werken en welke niet; wat dacht je trouwens van blauwe limonade? Of groen? Erg leuk om alles in een kleur te doen, tafelzeil, limonadefontein, de vrolijke glazen en de soesjeshaaientaart in kleur…..

Als je het totale pakket wilt, dus met 36 vrolijk gekleurde kunststof bekertjes of 16 ‘kidswijnglazen’ (dat vinden ze ook zo cool!) en een tafelzeil in roze, rood, blauw of groen (nodig!), dan bedragen de totale kosten 35,00 (borg 60,-).

Een en ander af te halen/te retourneren in Zeist. En het is fijn als je een groter kind of volwassenen als ‘opperhoofd limofontein’ kunt aanstellen, die het apparaat bedient. Het ding is nl. niet bestand tegen aan uit aan uit aan uit aan uit aan uit door kleine kinderhandjes… ūüėČ

Zin in deze eyecatcher? De kids vast! Ik hoor graag van je!