vrijgezellendag

Ben je aan de beurt om de vrijgezellendag te organiseren maar geen idee wat, waar en hoe? Het stadium van konijnenpak, doornroosje en “kus de bruid” ontstegen? Gelukkig, want er zijn echt veel leukere programma’s te bedenken waar je bruid of bruidegom wel een plezier mee doet! En dan kan het nog steeds ontzettend leuk, gezellig en hilarisch zijn!

Just Marie helpt je graag met de samenstelling van een onvergetelijk programma, gezellig en betaalbaar (waarom moeten die dagen tegenwoordig 150 euro de man kosten eigenlijk?).

Just Marie heeft bijvoorbeeld met Wardrobe Wizard  een fantastisch leuk en ook praktisch programma opgezet, waar bruid en haar vriendinnen naast een leuke dag ook nog iets aan hebben, de VRIJGEZELLENSTYLING. Hoe het werkt lees je hier:


De dag

Van tevoren krijgt elke deelnemer een aantal opdrachten die betrekking heeft op de eigen garderobe. Op de dag zelf ruilen we kledingstukken die je niet meer draagt en krijgt elke deelnemer desgewenst advies over styling in de breedste zin van het woord: wat past bij jouw figuur en persoonlijkheid, kan je nog wat met die ‘miskoop’, hoe zorg ik ervoor dat ik m’n zakelijke of feestelijke kleding ook casual kan inzetten, wat trek ik aan bij een bepaalde dresscode (bijvoorbeeld op de bruiloft). Kortom: een uitje met persoonlijke aandacht voor elke deelnemer en waar iedereen ook écht wat aan heeft! Je gaat met adviezen én nieuwe kleren op zak weer naar huis!

Vooraf

Elke deelnemer neemt max. 3 items* mee die ze niet meer draagt en die onderling geruild kunnen worden. Tevens brengt iedereen max. 3 items* waar vragen over zijn. We hebben de meest uiteenlopende vragen al voorbij zien komen. Niets is raar en het advies erover is altijd persoonlijk. Als klap op de vuurpijl krijg elk van jullie een aankleed-opdracht mee: wat doe je aan naar……?! De door ons gekozen gelegenheden zijn uit het leven gegrepen en dus herkenbaar en toepasbaar voor iedereen.

Programma

Iedereen komt, bij voorkeur in de outfit van de opdracht, naar de locatie. We starten met een heerlijke high tea of wat dacht je van de schalen met smakelijke sushi? Soms ken je niet iedereen; gelegenheid om alle vriendinnen van de bruid te ontmoeten! Vervolgens raden we van elkaar om welke gelegenheid het gaat… Dit kan hilarische situaties opleveren, want wat de één aandoet op vakantie is, voor de ander een compleet uitgaanstenue! De stemming zit er gelijk goed in! Hierbij kunnen ook al de nodige stylingvragen worden gesteld. Maken we gelijk leuke individuele en groepsfoto’s van iedereen in tenue als aandenken!

Daarna bekijken we ‘en groupe’ per persoon de items waar vragen over zijn. Het leuke is dat je ook van elkaars vragen, stijl, figuur en smaak kan leren!  Tijd voor een pauze, met bubbelende prosecco natuurlijk, want de aanleiding van deze leuke middag is een hele feestelijke! Ten slotte gaan we items ruilen! Ook hier is het leuk dat je met elkaar mee kunt kijken bij de spiegel. Hoe komt het nou dat dit jurkje mij niet staat en jou wel, hoe kan je het het beste combineren etc…

Aangezien de bruid verrast wordt, maar wel optimaal moet kunnen meedoen, krijgt zij de opdracht, in overleg met het bruidspersoneel, pas op de bewuste ochtend te zien, bijvoorbeeld 2 uur van tevoren.

* afhankelijk van aantal deelnemers

 Praktisch

duur:
van 13.00 – 18.00 uur

aantal deelnemers:
Deze opzet is berekend op gemiddeld 10 personen. Meer kan zeker, maar dan passen we het programma subtiel aan, zodat de persoonlijke aandacht gegarandeerd blijft. Het garantieaantal is 10 personen. Bij minder dan 10 gasten blijft de basisprijs gehandhaafd.

locatie:
in overleg
Is het een idee de bruid in haar huis te ‘overvallen’ bijvoorbeeld?

prijs:
Bij 1 – 10 personen € 875,- ; de bruid is dan al ‘vrij’!
extra personen € 75,- p.p.
incl. high tea of sushi, dranken en foto’s per mail, excl. reiskosten à € 0,35 p/km
Vergoeding reisuren in overleg, indien de locatie buiten provincie Utrecht/het Gooi valt.

 

Ook andere anders-dan-anders initiatieven zijn in de maak; binnenkort meer in dit theater! Heb je al een plan, idee maar nog geen tijd en energie, laat staan inspiratie om het uit te werken? Je weet nu waar je moet zijn voor een onvergetelijke (& ook nog praktische) vrijgezellendag!