brainstormpartner

trouwconsult

Hebben jullie tips&trucs nodig voor de invulling van the big day, advies op maat dus, waarna jullie de organisatie zelf oppakken? Al dan niet met jullie ‘eigen’ ceremoniemeester? Laten we dan een avondje brainstormen! Ideeën op tafel, advies over formaliteiten, dagindeling, budget en draaiboek, meedenken over een origineel thema, bijpassende ideeën voor decoratie & styling, suggesties voor gave locaties, cateraars, dé fotograaf die bij jullie budget past, de DJ waarbij iedereen op de dansvloer blijft et cetera, Just Marie is jullie brainstorm-partner.

Kort daarna ontvangen jullie van Just Marie de uitwerking van dit trouwconsult; jullie kunnen aan de slag! Mogelijk profiteer je ook nog van de prijscondities die Just Marie bij bepaalde leveranciers heeft!

huwelijksaanzoek

Wordt het de hoogste tijd om de liefde van je leven ten huwelijk te vragen? Natuurlijk maak je er een bijzonder moment van, heerlijk onverwacht, een grote verrassing, waar je samen nog lang van nageniet! Just Marie helpt je graag bij het vinden en invullen van “le moment suprême”.  Samen zorgen we dat je aanstaande niets in de gaten zal hebben! En JA gaat zeggen natuurlijk!