meer feesten

Heilige Communiefeest
Een erg bijzondere dag voor je kind, hij of zij in de schijnwerpers, de maanden van voorbereiding, de prachtige verhalen, de samenwerking, het feest in de kerk, het eerste Heilige Communiebrood, de nieuwe kleren, iedereen die speciaal voor hem of haar komt, de prachtige tafel met lekkernijen en stiekem natuurlijk ook de bijzondere kadootjes, het sieraadje, het prachtige boek… Uitbesteden? Just Marie kan zich helemaal inleven.

geslaagd, afstudeerfeest, promotiefeest
Hoeveel (of hoe weinig) moeite het je ook heeft gekost, je hebt een fantastische mijlpaal bereikt! Alle reden voor een feest! Advies nodig voor een superlocatie, gave muziek, spraakmakend thema, de lekkerste hapjes en drankjes? Just Marie ondersteunt je graag bij de organisatie vooraf en op de avond zelf. Jij staat in de picture op je eigen geslaagde feest!

vrijgezellendag
Uitverkoren om deze dag te organiseren voor de aanstaande bruid of bruidegom? Maar ontbreekt de inspiratie, tijd, creativiteit om een geslaagd programma te bedenken, waar iedereen zich in kan vinden? Just Marie helpt je een verrassende, betaalbare, leuke dag/avond te organiseren, zonder flauwe uitdossingen en opdrachten. Iedereen happy, bruid of bruidegom opgelucht.

familiereünie
Soms wel vier generaties bij elkaar, geweldig! Maar wat doe je met zo’n grote groep met zulke leeftijdsverschillen? Waar? En er moet ook nog ruimte zijn om rustig bij te praten. En wie gaat het regelen en hoe gaat zoiets financieel?  Als deze soms lastige vragen het leuke initiatief gaan overschaduwen, plan dan eens een brainstormsessie met Just Marie en ontdek de mogelijkheden. Lekker verhelderend!

En er zijn natuurlijk meer, veel meer redenen tot een feest… Just Marie organiseert het.